Dun aksamdan itibaren ben de tekrar otomatik ilgiliyim xrp ... buy stoplar calisti
Printable View
Dun aksamdan itibaren ben de tekrar otomatik ilgiliyim xrp ... buy stoplar calisti
Şu an tek isteğimiz BTC nin pat diye düşmemesi...
[emoji122] [emoji122] [emoji122]
Elinize sağlık üstad. Şimdiki hedefimiz 3000 usd ler miMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzel short squeeze, henuz yaygin longa donuldugunu sanmiyorum
Btc biraz daha ittirirse 5 haftaligin cekim alanina girecek - 3 haftadan fazladir degmemis, su an 4000 kusurda - ve çat diye satmazsa gunlukler ort temelli al verecek. Muhtemel o kriter ek alis getirir, ona ne yapilacagina gore de kv belki ov kader belli olur.
Dolayisiyla buralarla 4000 kusur arasi kritik ve ilginc gibi. Cikis buralarda bitmezse, btc 5000li rakam olasiligi yukselecek bence - evt hala bakiyorum oraya, eglenceli egzersizler :) -
Sonrasi daha yuksek olasilikla yeni bir bloodbath ama o zaman gelir mi, gelirse asagilar nereleri gosterir bakalim.
Tokat geliyor olabilir.:whistling:
Yeni fork varmış, BTH diye birşey.
https://news.bitcoin.com/pr-bitcoin-...rrency-mining/
Bithereum has developed a platform that will enable a truly peer-to-peer currency while mitigating many existing issues in Bitcoin through its multi-pronged scaling approaches," explains Bithereum co-founder Sachit Singh. "By bringing together the best aspects of both Bitcoin and Ethereum, we are confident our network will revolutionize Bitcoin mining via Ethereum's technological roadmap and lead to the widespread adoption of cryptocurrency."