Çok zor muhalefet de gelse faizleri patır kütür artıramaz kayış koptu insanlar gırtlağına kadar mülkte borsada altında kkm de faiz artışı net oy kaybı demek artık
geçen sene hergün pazardan patlıcan domates maydonoz fiyatları atanlar vardı ne oldu acaba .ya alım gücü gerçekten çok artttı kimseye dokunmuyor ..yada ekonomi rayına girdi ...hadi ben yazayım
biber 13 lira patlıcan 13 lira maydonoz 2,5 lira karnıbahar 9 lira bedava değil bedavadan biraz ucuz ....
çevremde bir ara en iyi dolar fizikiciler vardı . şimdi seke seke yüzde 8-9 lara ceylan gibi gidiyorlar baktılar doların alım gücü eridi gitti.... faziden nemalanayımda ek olsun dediler .kılıfta hemen hazır hala tr de dolar geberdi demiyorda abd de enflasyon var , alım gücümü koruyayım diyor .
hükümete güvenenler hükümetin dediklerine güvenenler borsada gayrimenkulde katladı gitti. batacağız ha bugün ha yarın diyenlerin servetleri eridi gitti .
O zaman yüksek enflasyon ile devam diyorsun:-)
Sorması ayıp son bir yıl da mevcut birikimini kaça katladın?
Hatırladığım kadarı ile 1 yıl önce, kredi çekip ev aldım onun dışında yaklaşık 1 milyon TL var bankada diyordun. Arbitraj falan yapacaktın?
Şu an sen de en az 2 ev ile en az 5 milyon TL olması lazım, ne de olsa borsa da hisseler 8-10 a katladı...
bende migrostan ölçüyorum
geçen sene aralık sonu - bugüne
Meyve tarafında %100 artış var
mut ithal 25,95den 45,95
limon 4,95 den 9,9
elma 5,99'dan 16,9
Sebze'de geneli %120
Sebze en çok artan
soğan 1,8'den 13,5
Domates 4,75'den 18,75
Soğan Taze demet 3,95'den 14,5
Biber Kırmızı 12,5'dan 42,9