Artik sektördeki adamların paylaşımlarını yapmaları için. Mumla arar olduk.
Kastrat hc okuyorsan, zahmet olmasın. Ytd
Printable View
Yürüyüşteyim sayın spenc,
Rahat olun, uygun bir cevap muhakkak alırsınız😊
BUÇİM GENEL KURULUNDA bir hissedar "nasıl yönetiyorsunuz? Hisse hiç çıkamıyor" türünden konuştu.
Patron İT'in oğlu söz aldı. " O halde sat git kardeşim" dedi.
Hissedar "tissssss"
Gidin genel kurula, berbat yönetiyorsunuz, deyin.
Bakalım ne cevap verirler?
Not: İş Bankasının niye bağlı şirketleri var?
Problem burada.
Hepsi satılmalı.
Bankanın şırketi olmaz.
Şimdi baktım pandemi dip diye baz alırsam, 60 kuruş bahsettiğiniz hisse. 2020-2021-2022 toplam yüzde 450 civarı bedelli. Bedelsiz değil bedelli.
Yakın geçmiş yeni daha! Petkovic genel kurula katılan Sokullu paşaya veya katılım yapan yatırımcıya verilen cevaplar.
Geçmiş tarihte yine bu şirkette genel kurula katılan arkadasin verdiğiniz temettulerle pasabahceden bardak alınamıyor gibi katılımcıların söylemleri. Ytd
2007’den beridir topikteyim, kolay kolay kimseyle polemiğe girmem, buna gerek de yok; zira normal şartlar altında biz ky’ların aynı gemide olduğunu varsayarım.
Yine de polemiğe girmem, ancak beni; bilgisizlikle itham edecek kişinin de aklına şaşarım!.
99’dan beri de bir fiil borsadayım; yatırımcıyım, mali müşavirim..
Yukarıda yazınızı alıntıladığım yazımda neden rahatsız oldunuz anlamadım ?
“Siz meseleyi, soda külü talep daralmasına bağlayıp bitiriyorsunuz” demişim ne var bunda?
Neden rahatsız oldunuz?
Bense, meselenin bu kadar basit olmadığını anlatmaya çalışıyorum; daha esaslı bir problemimiz var, oda yönetim sorunu diyorum, bunun nesi rahatsız etti sizi sayın spenc?
Büyük bir sorunla karşı karşıyayız; bu şirket iyi yönetilmiyor kardeşim!.
Soda külü hallolur, bu gün değilse yarın..
Ben, soda külü çıktı şişe al, soda külü düştü şişe sat yapmıyorum; yatırım yapıyorum hem de ciddi yatırım..
Burada fazla paylaşım yapıyor olmak, faydalı olunuyor anlamına gelmez; sen kendi yazını alıntılayıp yazan adamsın, o konuda sana yetişemem, benim o kadar vaktim de yok doğrusu.
Biz doğru soruları soracağız, sorgulayacağız; varsa kendi uzmanlık alanlarımızla ilgili sorular, o konuda ky’lara yardımcı olacağız.
Ben meseleye böyle bakıyorum.
Netice itibarı ile sayın spenc,
Niyetim sizi yermek, veya rencide etmek değildi ve olamaz; buna gerek de yok, ihtiyacımda yok, tarzımda değil.
Ama, meselenin özünü kaçırmamıza da sebep olmamalısınız..
Sizin ileri dürdüğünüz fiyat konusu bir vakadır, ve doğrudur ama, bu gün böyledir, yarın değişir bunlar.
Bu çapta bir işletmemin 1 yıl içinde 2 tepe yöneticisi gitti ya; bunun hiç mi anlamı yok sizin için Allah aşkına arkadaşlar?
Neyse, umarım mesele hasıl olmuştur..
İyi geceler👋
Foruma da yazan hasan rumuzlu arkadaş. Bu durumları mı oturup buraya hergun yazmak mı! Birilerinin başka şeyler paylaşmasının başkası hakkında şüphe uyandırması anlamına mı gelir.
Bu kısımları açarsanız sevinirim. Ytd
Hele mesleğiniz gereği ve 99 yılından beri yatırımcı olmanız. O gün ben hisse alıyorum bugün mu demek istediniz yoksa bilmediğiniz den mı minnet işareti koydunuz anlam verememistim.
Sonuç olarak cevabı her ne olursa olsun, burada yazan kişilerin her yazdığı şeyden bir çok anlam çıkabilir.
Hisse düşerken veya surunuyorken insanın dusunceleri negatif, tam tersi durumda da pozitif bakar hayata..
Psikoloji borsada yüzde 50 dediğimiz kısımları yaşar insan. Ytd