İyi Parti Fakıbaba'yı neden Şanlıurfa'dan değil de Ankara'dan aday göstermiş anlayamadım. Urfa'da daha iyi adayları mı var ki...
Printable View
İyi Parti Fakıbaba'yı neden Şanlıurfa'dan değil de Ankara'dan aday göstermiş anlayamadım. Urfa'da daha iyi adayları mı var ki...
Helallik melallik yok beyler, herkes yaptıklarının hesabını verecek...
Ne demiş Bergen Ablamız, sen affetsen bile ben affetmem...
Başıbozuk, DJ Aslan Sütü ve Das Ayrancıdan gelsin remiksi :kmk:
https://www.youtube.com/watch?v=XOwgNflh--M
6. sıra riskli ucu ucuna alırsa alir
Tüm bakanlar mv olacak.
İntikam, hesap verm/sorma fln hikaye, kimse yargılanmayacak, hatta muhalefete düşerlerse ağızları dolu dolu muhalefet yapacaklar. Tertemizmiş gibi.
Bu ülkeye dair zerre kdr ümidim yok.
yüksel taşkın izmir 1. bölge 1. sıra..
okan konuralp ankara *1. bölge 4. sıra :he:
**düzeltme
epik..
Kendime ek gelir iş bulayım dedim. Anladığım tansiyon aleti daha önce Tahtakale den alıp sattım. Braun gibi kaliteli aletler 1500-5000 TL arasında. Bunu çalışan yada emekli farketmez alamaz ki. Bunlar eskiden çerez parası gibiydi. Muhtemelen eskisi gibi kolay ithal edilmiyor yada tekel var. Bunlar bu kadar pahalı olamaz.
Mustafa Sarıgül ü aday yapmak nedir yaw bu nasıl bir anlayıştır üstelik birinci sıradan , adamın halasının oğlunu tanırım soylediklerini burada söylesem mahkemelik olurum. Bu adamı aday yapmak nedir ? Demek ki düzen aynen devam edecek . Bunu mu demek istediniz.Sayın CHP yönetimi.