-
Muhtemelen patronun görevli birkaç çırağı ileri geri yapıyor malda oyuncu falan yok gibi çok sünepe bir hisse
.. Acaba boşuna mı sabrediyoruz diye düşündürüyor.. Bunun değerleri desada olsa mal 10 lira olacakmış demek.. Bizim borsa kumar borsası aynı patronlar gibi.. Ytd
-
veriyorlar sürekli bakalım nerde duracak
-
Hisse çok primli ya arkadaşlar basıyor basın bakalım bilanço öncesi ne numaralar çeviriyorsunuz ben yarın 1.42 ve altında almaya başlarım ver garan ti bekliyorum şaka gibi
-
Bence yeni gelenlere kızdı ve bu yüzden aşağı baskılıyor. Benim kağıdıma bulaşmayın burası benim çöplüğüm demek istiyor. Yeni gelenlerin gücü, bilanço beklentisi ve zamanın daralması fiyatı belirleyecek unsurlar gibi duruyor. Benim kar beklentim 30 milyon civarı, evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem ama tahtacı arkadaşın bilanço için zamanı var. 13 mart son tarihti galiba..patron ne derse onu yapacaktir.
-
Pirincin içindeki beyaz taş gibi. Tam bir münafık. Temel teknik sürekli yanıltır.Sabır sınırlarını dinlemez sürekli gidecekmiş gibi yapar hep yanıltır.Halk arasında belirli bir yaşı geçen ihtiyarlar arasında söylenen bir teşbih gibi Kafasını kaldırıp yeni aldığınız şapkayı sormaz sürekli ayakkabınıza bakar. Yatırımcısını Uzun vadeci yapar.İnsanı küfürbaz eder.Herhalde bu kadarı şimdilik yeter.
-
Mevcut duruma çare olabilecek tek şey iyi bir bilançodur. Buraların aşağısı biraz zor gibi, mal kaptırmak istemez. Ytd.
-
Bir önceki yükselişi yapan deniz yatırımın malı bitmek üzere, sonrası ne olur bekleyip görelim.
-
nihayet bugün tam anlamıyla kurtuldum.
neleri kaçırdık bunun yüzünden... hayırlısı
artık...