Originally Posted by
Force
Çamlı yem tarihinde böyle bir zarar yok.2019 3aylikta 21 milyon yıl sonunda 25 milyon zararı var.o sene yi anlarım hayvancılık çok kötüydü.baskada 2015 3aylikta 3.7 milyon zararı var onuda yilsonu kara çevirmiş. Başkada hiçbir dönem özellikle sene sonu hiç zararla kalmamış sadece 2019 da zararla kapamış onuda dedim hayvancılık kötüydü.
Ama şimdi etede sutede zam var üreticiye yeme hep zam var zaten gıda altın yıllarını yaşarken süt ve et üreten yem satan bu firma nasıl oluyorsa tarihi bir zarar açıklıyor.
Emirhan kardeşim döviz borcu olabilir demiş fakat onuda inceledim döviz 2018de iyi sıçramış %40 gibi ama 2018de camlı karla kapamış hiçte zarar etmemiş.bu dönemde dolar %10 bile sicramamis . kıyaslarsak dövizle alakalı olsa 2018 de 200 milyon zarar açıklaması lazımdı.
Hayvanlar oldu hastalik oldu desek bilancoya bakıyoruz zaten canlı hayvan 19 trilyon.hepsi gitse zarar 19 ml olur.ki öylede bir durum yok.
Velhasili nereden bakarsak bakalım biz bu zararı bulamadık.acaba 4.5yazacaktida 45 mi yazıldı.demekten başka bişey bulamadım.
Pinarada SPK yada başvurularımızı yapalım.ki bir. Daha kalem oynatirken bir düşünsünler.