Anguta öyle kapatılmaz böyle kapatılır dediler(150 K karının 50 K sını alıp 3.500.000 lot artıda kapattılar angutu)
Printable View
Anguta öyle kapatılmaz böyle kapatılır dediler(150 K karının 50 K sını alıp 3.500.000 lot artıda kapattılar angutu)
Böyle bişey olabilir mi ya?
Olabilir mi böyle bişey?
:)
karanlık odada da eline verip 4.074.000 lot alışta ve 91 K karla kapattırdılar angutu.Son işlemi de 31 lot alışta kapattı obe kimin nesi olduğunu gösterdi.Yarın anasının seceresini dökmezlerse bu obe nin ben emminin yüzüne tükürürüm.Bu kadar tahta başıboş bırakılıp at oynattırılmaz.
Bu seferde kurtarmak için satacak yarin. Yine kavga çıkacak yani tahtada.
ne güzel 70 görmüştük. MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu obe na versinler dersi.Geçen de 8 mio lota yakın satmıştı bit yavrusu.Ama başkasının malıydı diğer yerlerden topladı.Yarın ona 1.546 maliyetli malı son kez verme şansı versinler eğer kolpa değilse obe.Tahtanın içine camuz gibi mıçtı gay.O moku yedirdiler son anda da bunlara ortamı bırakan emmiye yuh.
Günün stres yoğunluğundan çoğu zaman bakamıyorum,
Sabah 1.63_ 1.68 biraz verdim.ilk kez sattım gitmedi.yarin yine eksi olursa belki yerine koyarım.
Şimdilik iyiyiz,çok erken bitecek gibi durmuyor.
%50 nakitteyim.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydın Doğan’ın dijital medya kuracağı, başına da deneyimli gazeteciler Fikret Bila ve Erdoğan Aktaş’ın geçeceği iddia edildi.
[emoji3502]Yeniçağ’dan Tolga Şahin’in haberine göre, Doğan bu operasyon için 700 milyon Euro bütçe ayırmış.