tekfenin o işi alacağına ihtimal verilseydi şimdiye çoktan 50 lirayı devirmişti
çünkü en kısa zamanda para kazanacak olan o işi yapacak olan.
Printable View
https://www.ensonhaber.com/gundem/fa...-tesekkur-etti
Fatih Altaylı, "AK Parti olmasa barajı aşar mısınız acaba" başlığıyla yayınlanan bugünkü yazısında sözlerine o günkü yazdığı yazıya atıf ederek "Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun artık görevi bırakması gerektiğini söyledim. Çok sayıda CHPliden, ki aralarından eski ve yeni milletvekilleri de var, teşekkür telefonları aldım" diye başladı.
ANNEM BİLE KEMAL BEY'DEN DAHA İYİ SİYASET YAPAR
Altaylı, şöyle devam etti:
"Haklılığım her gün biraz daha ortaya çıkıyor. Nezaketine, insanlığına tek kelime edemem Kemal Beyin. Ama bu özellikler ve fazlası annemde de var.
Ama biliyorum ki, annemden CHP ye genel başkan olmaz. Çünkü siyasetçi değil.(Yine de Kemal Bey den daha iyi olabilir.)
Kemal Bey de siyasetçi değil. Bilmiyor."
Bende teşşekür edeyim, hiç değilse Baykal gibi yerli ve milli düşünen ince ondan kat be kat iyidir, olurda reis kaybederse memleket sevdası olan biri var der teselli bulurum, hayat teselli bulmaktır zaten. ÖVGÜLERİNE KATILMIYORUM.
https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/u...-teror-estirdi
Bu ne öfkedir yaw allah karşılaştırmasın.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ek...-pozitif-cikti
geçmiş olsun.
bizler reis ölsün diye duaya çıkan köpekler gibi düşünmeyiz!
allah şifa versin.
Bazı şeyler hissedilir ama sebebi çok sonra anlaşılır. Bizim GEDZA 'da böyle olacak herhalde...
Eğer şu aralar bir çöküş olursa satış yapan fonların tekrar geri gelme olasılığı nedir? Bunu değerlendirmek lâzım...
Uzunca bir zamandır onları dökmek için bunca çaba sarf edilirken, tekrardan onları oyuna çekmenin şu an bence bir anlamı yok...
Eski oyunculardan şu anda kalanların çoğu sizin sayenizde oyuna devam ediyordur. Aksi halde 2 yılda 3 TL 'den 19 - 20 TL 'ye kadar yükselmiş bir hissede kimse sabırla bekleyemez...
Diğer eski oyuncular dökülmüştür zaten. Bir çoğu da "tekrar düşse de alsak" diye pusuda bekliyordur. Örneğin R-E-X arkadaşımız bunu kendisi dile getirmiştir...
Ben olsam bu kadar malı piyasadan çektikten sonra, yeniden daha ucuza başkalarına vermem. Fakat ani ve sığ bir şekilde mal satışı olmadan bir düşüş olabilir...
Eğer illâki yeni oyuncu ihtiyacı varsa, bunu daha kalıcı ve yatırımlık düşünen kişilerden seçecek şekilde seçim yapılmasında fayda var. Spekülatif bir hisse profili çizmeyecekse, hisseyi yukarılara çıkarıp daha sonra birilerinin üstüne yığıp düşürüp tekrar altlardan almayı düşünmüyorsa, bu durumda emin adımlarla yukarı gitmesi gerekir...
Her sert yukarı harekette oyuna günlükçüler de dahil oluyor. Onların müdahil olmasını engelleyici akıllı tahta özelliğini kullanması gerekir. Yoksa %10 için girip çıkan çok oluyor. Son tavan olayında ne kadar günlükçü geldi, kaçı kârlı sattı, kaçı zararına verdi, kaçı da hâlen bekliyor bilemiyorum?
Benim görüşlerim bu şekilde...
Açık konuşacağım
gedzada
şimdiye kadar fiyatlar doğal seyrinde seyretti gelişti herkes yatırımını yaptı
artık farklı bir oluşum oluşturuluyor gibi bir izlenim ediniyorum.
hisse şu an makul fiyatlarda.
kanaatimi yazmazsam olmazdı.
öyle hisseyi kaçırdı da yazıyor diye algılanmasın
gedza gibi onlarca hisse kaçırdım.
bu tür paylaşımlarda lütfen bu başlıkta paylaşılmasın.
Mahçup olma , olmama algısı önemsiz.
Halen satan tahta yatırımcısı düşmemesini anlayamıyor, anladığı zaman bişey ifade etmeyecek.
Tahta mal satarak geri gelmeyecek ,o güçte yatırımcı kalmadı tahtada.
Oyuncuyu oyun dışına itmek bazen doğrudur ,ama henüz değil. İçeride az pozisyon ile kalmalı.
Tahta henüz cazibesini göstermedi ve göstermemeli.
O noktadan sonra maratona devam eden 1/ yada 2 kişi olabilecek.
Alış satış kademe marjı 12/17 kademeye çıktı.
Yakında almak isteyen ,pozisyon açmak isteyen de alamayacak.
Yeni maliyetlenenler akıllı para, görüyorum. Yokluyorlar.
Karar zamanına az kaldı.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Bir koordine olma hali çabası çok bariz sırıtıyor.