Bu kadar emin konuşmak :-) Geleceği bilmek:-)
Muhalefet partileri iktidar olursa seni "hazine bakanı" yapacak ya da "MB Başkanı" olarak atayacak galiba :-)
Kedi yemi migrista cok artmis 35 tl olmus 400 gr.nedense 20 tl ye aliyoduk daha yeni.acayip artmis .
Zorunlu Trafik Sigortasının süresi geldi. Teklif istedim sigortacıdan.
Gelen cevap müthiş :-) %270 zam gelmiş. Yani geçen sene 100 TL ödeyen bu yıl 270 TL ödeyecek:-)
Hasarsızlık kademesi : 7
Özel sağlık sigortaları uçmuş dedi sigortacı :-)
Geçen ay burada ismi boz.... olan yerel bir marketten aldığım kışlık soğan çuvalının orta kısmından elime kocaman bir taş geldi. Baktım deştikçe orta alandan taşlar çıkıyor, çuvalı balkona döktüm çuvalın altına kadar orta kısma taş doldurulmuş, market müdürüyle görüştüğümde kendilerinin de kandırıldığına yakın imalarda bulundular. 3 ay kadar önce de online siparişle adı çel..... olan yerel marketten getirttiğim tartmalı antep fıstığı, yer fıstığı ve bademde ağırlık/fiyat etiketi doğru basılmış olmasına rağmen şüphelendiğim için tartmıştım, yaklaşık %20- %25 civarı düşük gram çıkmıştı, online siparişle ilgilenen şube yetkilisi arayıp aaaa tartıda sıkıntı varmış kontrol ettirelime getirmişti lafı. Konya güzelleşiyor .Hem gıda stoğum yerinde olduğu için hem de bağışıklıkla ilgili sıkıntım olduğu için kışın pek bi alışveriş düşünmüyorum. Zaten yazdan domates soslarından, mantar kurutmaya kadar hazırlandım.
bozkır ilçesi ile alakalı isme sahip olan