Borsada bariz varlık fonu ve kamu üzerinden müdahale var yabancı satışından dolayı pastaya göre.
TCMB den 600 milyarlık depo alım ihalesi mevcut.
Printable View
Borsada bariz varlık fonu ve kamu üzerinden müdahale var yabancı satışından dolayı pastaya göre.
TCMB den 600 milyarlık depo alım ihalesi mevcut.
Dehşet hacim var.Böyle giderse tüm zamanların hacim rekoru gelecek.
Hele bazı banka hisselerinde hacim o kadar yüksek ki,önceki rekoru 2 ye, rahatlıkla katlayacak gibi.
USD nin önünü kesmeye oynuyor.Ayrıca Medwig de aktardı aşağıdaki haberi..
TCMB: Döviz piyasasının sağlıklı çalışması, döviz kurlarında gözlenebilecek oynaklıkların engellenmesi ve döviz likiditesinin dengelenmesi amacıyla TCMB nezdinde Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım işlemlerine başlanacak
Borsada kazanmak kadar kolay bir şey yok...Yeter ki güçlü hisseyi en diplerden al ve BEKLEEEEEEEEE
TKFEN,33-36 iken defalarca burada yazdık....(gerçi%50 ile sattım:( )
Ama iyi hisseyi alıp beklemek lazım..
TEKFEN şuanda 117 de tavan olmuş
Tekfen daha öncesinde 4 yıl yattığınıda yaz lütfen. Keza sizin gibi saniyede viop yapanlar değil 4 sene, 1 sene beklemez. Ali Pandır yönetime geldiğinden buyana her dönem yatan senetden bahsediyoruz. Birde borsada para kazanmak çok kolay dediği yer tam gülme noktası. :)
Ne kadar güzel 1 yazı bu ya
Okudum
Döndüm 1 daha okudum
Süper ötesi 1 yazı :bravo:
Bilenler bilir bende 1 yılı aşkındır petoş var 20 tale ort maliyet, herifler muhtemelen satmamı bekliyo belki 4 yıl yataya saracak, paramız pul olucak soona aradan 4 yıl geçince 1 kişi gelicek zamanında 16 talede iken çok konuştuk kaat bugünde tavan yaptı 130 tale oldu diyecek :)