akşama veya yarına bir atraksyon bekliyorum bu rakamlardan sonra. ama sonrası gene hüsran
Printable View
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ak Yatırım, Doğtaş Kelebek için 5,55 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
Ak Yatırım, Doğtaş Kelebek için 5,55 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu.
Ak Yatırım'ın ( http://www.akyatirim.com.tr ) konu ile ilgili değerlendirmesinde şöyle denildi:
"Doğtaş Kelebek 3Ç17’de beklentimizin altında 16 milyon TL net kar açıkladı. Açıklanan net kar bizim beklentimiz olan 30 milyon TL net karın altında gerçekleşti. Net karın altında gelmesinin nedeni yüksek finansal giderlerden kaynaklanmatadır, ancak operasyonel performans beklentimizi karşıladı. 3Ç17’de ciro yıllık %61 ve çeyreklik %42 artarak 208 milyon TL oldu (bizim beklentimiz 210 milyon TL) ve FAVÖK 3Ç17’de 47 milyon TL oldu (bizim beklentimiz 50 milyon TL). Net borç çeyrek bazda %2,5 artarak 252 milyon TL’ye yükseldi. Hisse için 12 aylık hedef fiyatımız 5,55 TL ile Endeksin Üzerinde beklentimizi koruyoruz."
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=2547
Spek deh demeden hiçbir şey olmayacağını belli etti.Aldatmaca mı bu düşüş yoksa gerçekten aşağıya tam olarak basacaklar mı akıl bile yürütemiyorum bekleyip görcez.Bu kağıtta 10 hayalim vardı ama canımı sıkmaya başladı YTD
yok artık ya 4.15 yeniden değer mi kagıt:vk: %50 basın aşağıya helal olsun
ALLAH belanızı versın patron millete 550 hedef verdır kagıdı 4tl getır yatacak yerınız yok ********ler
ben bu filmi daha önce görmüştüm, biraz eskiler bilir. 3,98 ilk destek olur, oraya inerse. sonrası 3,55-3,65 arasıdır. ben de başka yerde darbe yiyorum. borsa bu işte, batakhane
Şu lanet 🤬 kağıttan bir zararımı kurtarıp çıksaydım.Ağzımı bozduracaklar şimdi eciğinden cücüğüne kadar başlayacağım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek fark son donemde yabancinin ciddi alimi.. eger panik havasi biterse geri hizli gelebilir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.