Selâm,"Fe inne meal usri yusrâ.İnne meal usri yusrâ." sırrına vakıf edilen kardeşlerimizin üzerine olsun.Ecmain İnşaallah.
cokkkk genişler yatırımcı sayıyor bunlar şükür diyor
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunların arsaları nerede? Kaç dönüm ? İmara açık mı???
Aylardır bu proje açıklanacak diye bekliyorum. Ses seda yok 8. Ay oldu bunlar proje açıklayacak uygulanmaya başlayacak sonra satılıp alacak tahsili olacak... Ay kavağa çıkınca akpaz çıkacak galiba...
Yıl bitene kadar beklerim haber gelmezse fiyatta artış olmazsa ocak _ şubat gibi sembolik lot bırakıp vedalasacagim. Yeter artık bu yüzsüzlük....
Zaten herkesin gitmesini bekliyorlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediginiz doğru ama kendileri için de zaman azaldı. Bizlerin gitmesini bekleyene kadar bu projeyi açıklamak zorundalar. Ben 8 ay daha beklesem 8 ay boyunca proje açıklanmayacak mı???
En geç eylül ayında bu proje açıklanacak diye düşünüyorum. Belli ki son kez 35 civarına demir atacağız.
2.ceyrek bilanço gelecek daha ciro artışı için faaliyet göremedik yılın 3 de 2 si bitmek üzere zaten proje olayı mecburen açıklanacak üstüne alacak tahsilatı olabilir...
Galiba şelale düşüşün üstünden 2 yıl geçtikten sonra yukarı yönlü sert hareketi başlatacaklar. Her kapı en geç eylül EKIME çıkıyor bekleyelim görelim...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Insallah
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.