Originally Posted by
tırtıl
Aşağıda yazdıklarım kimseyi bağlamaz. sesli düşüncemdir.. herkes farklı düşünebilir..
------------------------
Hangi hisse olursa olsun bedelli artırımı benim görüşlerime tamamen ters.
Bedelli artırımının nerede kullanılacağı açıklanmadı. İzahname yayımlanırsa diyeceği şu;
1- Firmanın borcu var. Borç kapatacağım arkadaşlar bir destek olunda borcu kapatayım diyecek.
Küçük yatırımcı olarak hep birlikte elimizi cebimize atacağız 90 milyon toplayıp patronun borcunu kapatacaz..
hemde karşılıksız... ne güzel iş yaw..senin borcunu ben neden kapatayım.Yok böyle bir şey
Gidin fakire 10 lira verin başınızın gözünüzün sadakası olsun.
2- yada Arsa /fabrika alacam, fabrikayı genişletecem diyecek..
olur. biz borsada üç kuruş kazanalım diye yırtınalım .90 milyon toplarız sana arsa, fabrika alırız sen paraya para kat,
biraz daha zenginleş..
alınacak arsa yada fabrikada benim bir ortaklığım yada söz hakkım olacak mı..yok..
patrona, biz yiyemiyoruz al sen ye diyecez.
Patronlar ky. düşünecek olsa tahsisli yaparlar
Kısacası bedelli bana göre ky. çarpmanın, yolmanın, dolandırmanın borsada entel anlatım şeklidir.
-----------------------------
Bedellinin borsaya da zararı vardır. Bistte dönecek, alım-satım yapılacak paranın sistemden çıkması demektir
ileriki tarihlerde yatırımcının dikkatini çekmek ve bedelliye katılımı artırmak için hisseyi yukarı sürebilirler
Ben dün kağıttan çıktım.. Bedelli bitene kadar bir hareket görürsem sadece al-sat için gelirim..3-5 gün tutarım
Bol kazançlar