Sorun Burgan Kaynaklı Değil Enparanın Sorunu,
Enpara Takas Sırasında İşlemleri Sıraya Alıyor Bazılarını Askıya Alıyor,Bir Çok Kez Yaşadım Farklı Bankalardan Yolladım.
Printable View
Madem domates biber muhabbetleri olmuş. Şu haberi de ekleyelim o zaman. Sonuclari piyasaya ne kadar etki eder bilemem.
EURO 2024 için hazırız! Türkiye için tarihi gün...
Türkiye ve Almanya'nın aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) düzenleyecek ülke bugün belli olacak. EURO 2024'e ev sahipliği yapma hakkı kazanan ülke, UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde TSİ 15.45'te başlayacak törende açıklanacak!
KİM OY KULLANACAK?
UEFA başkan ve yardımcıları ile UEFA yönetim kurulu üyeleri, Türkiye ile Almanya arasında bir seçim yaparak EURO 2024'ün ev sahibini belirleyecek.
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, başkan yardımcıları İsveçli Karl-Erik Nilsson, Portekizli Fernando Gomes, Ukraynalı Grigoriy Surkis, İtalyan Michele Uva ve İngiliz David Gill ile UEFA yönetim kurulu üyeleri Polonyalı Zbigniew Boniek, Macar Sandor Csanyi, İrlandalı John Delaney, İsviçreli Peter Gillieron, Fransız Florence Hardouin, Bulgar Borislav Mihaylov, İspanyol Juan Luis Larrea Sarobe, Hırvat Davor Suker, Hollandalı Michael van Praag, İtalyan Andrea Agnelli, İngiliz Ivan Gazidis seçimde oy kullanacak.
https://www.mynet.com/siirt-te-hdp-l...a-110104422172 döviz fiyatı yazarken dikkat
350,000 marifetli hesapta değerlendirdiğim para için aylık oranları sordum. Şişli bölgesindekilere sordum.
Akbank 24
Teb 25
Vakıf 25
Halk 26
Akbank sendikasyon kredisinin usd bazında maliyeti %5,6645.
çinli tatwah, türk telekom'daki %55 spv hissesini almak için görüşüyor -kaynaklar, bn- bloomberg ht
ÇİNLİLER GELİYOOOOORRRRR !!!