sana baştan git işine gücüne bak dedik zaten anlamadın şimdide muhatap olmam diyorsun kendi kendine olaya giriyon farkında değilsin
Printable View
Tavanimiz hayirli olsun millet,..
Tahminin tuttu tebrikler. Erbos son 15 yıldır kârını sürekli artırmış.(arada 1 yıl hariç) 1 milyonun altındaki kârlardan 85 milyon kârlara ulaşmış. Öz sermayesi öz varlıkları artışta, kriz dönemlerinde bile istikrarını bozmamış. Her yönden pozitif bir hisse. Bunları taçlandıracağı zamanı bekliyorum. Turgg de sıfır altı maliyetle 7 yıl beklemiştim. Bakalım Erbos da bu süre ne kadar olacak. Umarım herkes hedefine ulaşır.
haber yada brut un bıtmesını fıyatlıyor gibi
ytd.
Alım için beklediğimi belirtmiştim. Günlükte ana trend destekleri olan 25 ve 43'ün devam olan banttan, 51-53 bandından döneceğini düşünmüştüm. Gelmediği için almadım. Özellikle dün endeksin adeta uçmasıyla tavan yaptı hayırlı olsun bugünde iyi yükseliyor.
Dieğr yandan sayfadaki gerginlik pek hoş olmadı açıkcası okurken tadım kaçtı. Daha sakin yazarsak herkes için daha sağlıklı ve okuması keyifli bir forum olur diye düşünüyorum :ok:
Hic birsey icin gec degil Yigit zaten tepeden basmistin,
Kusra bakmayin Investing tarzi forum olmasin istiyoruz ama olabiliyor..
zaten hanciyiz burada fazla yazmaninda alemi yok iner cikar hedefe kadar bekleyecegiz..
cuma kapanıstan önce yazabılırdım dusenı kırdıgını ama ıyı yerden satıgını ve bana ıma yapman hıc ıyı olmadı bız teknık olarak bakıyoruz hıssenın gap ı alması brut sayeseınde oldu . brut gelmeseydı o 55ler gorülmeyebılırdı. yukarıdan sattıgını alttan koymadıgın surece zarardasın onemlı olan yukselen trend ın surmesı ytd