Vadeli 30 Endeksi satarken spot 30 u ağırlıklandırılmış şekilde dağıtarak alıyor. Yoksa bu kadar makas biraz fazla gibi..
Printable View
Diğer kısım fazla satıyor, evet alış yapan kurumlar iyi almışlar ama piyasa satmaya fazlasıyla niyetli görünüyor o yüzden toparlanma gerçekleşmedi, ama satışlar da biterse o yüzden yukarı hareket başlayacaktır, bence!
https://i.hizliresim.com/t7pknjf.PNG
endeks bugün nalı düşmüş uyuz eşşek gibi maşallah.
izlerken hiç zevk almıyor insan.
24 ocakta poz. aldığımda,gerçekten de kutuma gidecektim...ama 1.000 puan kar oluşunca ve bıst100 de; 4600 lerde kuv. destek-talep olunca ve çekiç mum oluşunca....neden poz. kapatmayayım ki?
Netekim:),viob, 5200 den poz. kapattım.üstelik bunu aynı anda ifade ettim..çarşamba günü viob, 4700 gördük ama alınan tedbirlerle 6.048 gördük...yani bıst100 de 5300-400 arası..
Burası borsa ,canlıdır,esnektir..Kararlı olabilirsin ama inatçı olursan zarar edersin...
FİKİRLERİMİN SAHİBİYİM ,KÖLESİ DEĞİL...(ünlü yatırımcı-ekonomist-kıdemli analist vs..tüm ünvanlar sahibi CAHO):)
Dün aldığım poz. için 1.500 puan veya kutu hangisi gelirse...Tamam çok iddialı oldu...Bu da 1.200 puan olsun...seni üzecegime 300 puanı üzerim.