Pala Pazar akşamı hanımınla kavga ederse yine düşer
Printable View
evet ben de çok şikayetçiyim
Emlağı atsınlar içeriye
zaten Medwik peşinde koğuşun boşalmasını bekliyor :)))
ABKA'nın bu kadar uzun süreli gönderilmesini kınıyorum. Yılların adamı, endeksle ilgili ön görülerini paylaşıyordu dinci,dinsiz beni bağlamıyor şahsen. ortak paydada gayet güzel fikir paylaşan aklı da çalışan bir arkadaşımız.
Kaldı ki sürekli de tahrik ediliyor hassas olduğu konuda. Sürekli tek taraflı vurmamak lazım. İnsanlar gerçek hayatta komşusuna veya sokakta gördüğü adama söyleyemediği lafları sanal alem olunca acısını çıkarırcasına söylüyor. kimsenin inancıyla veya inançsızlığıyla bir işinin olmaması lazım bu forumun.
umuyorum yüzde 3-4 düşer bugün, bireysel yatırımcı da kalmaz bir daha tövbe eder. BOFA'nın robotları sıfıra kadar bassın dursun sonra 0'dan nereye basacaklarsa
kesinlike bu ulke de taş toprak araba dısı yatırım yapmyacaksın onlar daima ileri gidiyor ... milleti kandırdılar sosyal medya da yok temettur yok sasa hektas alsan 10 sene de 500 x amk borsasında 550 hisse var 10 hisse ile algı yapıp milletin an. sktlr ... sahsım adıma bahar ayına dek sürem var beklerim elde n kaldıysa kaçarım yahu 1 sıfır araç dahi 1 sene de yuzde 40 yapıyor skmsm endekse