enerji yoksa bayrağı çekebiliriz ne ısınma ne intenet ne de ekmek kalsın faizler yerinde..:)
Printable View
Bu yazıda BES çilere gelsin,
Bireysel de 160 bin var .çıkarsam 14 bin kesinti olacak.devlet katkısı 7 bin alabiliyor um ama getirisi - 3000 olmuş.bireyselden çıkıp Gr altın almak mantıklı mı? Teşekkürler şimdiden
Cevap: Tebernüş Kireçci
Rica ederim. Burada emlak konuşuyoruz. Altın başka bir konu.
Komik olan insanların beleş tavsiye isteği ve kimi bulursa ondan tavsiye istiyor olması. Betoncuya akıl sormuş betoncuda vermiş cevabı. :bravo::kahkah::dvr: umutabi abi burada kendini yırtıyor ama onu hüsam ağanın eşeği kadar bile dikkate alan olmuyor anasını satayım.
Yok aga artık bende beleşe fikir vermeyeceğim belki o zaman daha kıymete bineriz. :kmk:
Bana göre TL de %1000 leri gördüğümüz anda dolar işi biter...Walla o olayı nasıl gerçekleştirirler onu bilemem ama o faize bizde dolar mevduatı kalmaz ve dolar ihtiyacı olanlarda ucuzdan işlerini hallederler ...Aksi halde dediğim gibi 15-20-50-100 ucu açık bir sürekli yukarı dalgalanan dövizi göreceğiz.....
Ahanda Edi (Işık Ökte) ile Büdü (Tufan Cömert) Bloomberg de
İzleyelim...
Gene nasıl insanları yanıltacaklar-Reisi yalayacaklar görelim...
saygılar/başarılar
neden piyasa kapali oldugunda makas acigin cevabi
selmay22:11
sn. @kamalı, bu konuda bankadan yazili aciklama istedim, piyasada ki volalite cok oldugu zamanlarda zarara girmemek icin demisler kisaca. biz yanacagimiza siz yanin demis ozetle
+ 0- 0
Allah beni seviyormus
az kaldi 5.80 den bozup Izmir Mordogan da arsa aliyordum
offff.. TL cinsinden hicbir seye bir daha yatirim yok.
Bu forum sayesinde zarardan kurtuldum