Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Icmedim dedigin seyin yan etkisi oldugunu nasil dusunursun Bir hekim olarak bilmen gerekirki yan etki kisiseldir. Icmediysen yorum yapma Bilimsel çalışmalar web O zaman bonzai.nin yan etkisi var mı yok mu diye içip deneyelim mi Bilimin ışığından gideceğiz web
Alıntı: Originally Posted by Webster 102 civari deme iste 102100 altina dokunsa bile buyuksun diyecegim peki 102100 altina dusmezse web agamdir diyecekmisin Soruma cevap ver web Soruya soru ile cevap değil :28:
Alıntı: Originally Posted by Webster 102 civari deme iste 102100 altina dokunsa bile buyuksun diyecegim peki 102100 altina dusmezse web agamdir diyecekmisin 102.yi bilmemde yarın eksi olur herhalde
Alıntı: Originally Posted by myfinans 102.yi bilmemde yarın eksi olur herhalde Myfinans ustadim bari siz yapmayin Eksi olmasi icin sebebiniz nedir?
Alıntı: Originally Posted by aydinc Soruma cevap ver web Soruya soru ile cevap değil :28: Emir verme Hasan abi diyeceksin web degil Bak mert akillandi Ornek al
Alıntı: Originally Posted by aydinc Peki 102ye gelirse elimi öpüp baba büyüksün diyecek misin webcim Soruma cevap istiyorum web
Alıntı: Originally Posted by Webster Emir verme Hasan abi diyeceksin web degil Bak mert akillandi Ornek al O zaman cevap vermeni istirham ederim web :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustadim bari siz yapmayin Eksi olmasi icin sebebiniz nedir? Bu yaptırım fısıltısı Tadını kaçırdı işin.