Para basılacak, şeffaf kullanılacak, servet transferi olmayacak ..... iyiymiş.
Printable View
Para basılacak, şeffaf kullanılacak, servet transferi olmayacak ..... iyiymiş.
Evde oturmaya alışkın biriyim, hayatta canım sıkılmaz illa yapacak bir şeyler bulurum, fakat bu kodumun virüsünden ötürü bunalmaya başladım!
https://youtu.be/6E3Kfp4iHMQ
Maalesef cepheyi terk ettik Yunan dölleri ve diğer gavurlar, Reyisin plânı patladı deye dalga geçiyorlar.
vücut sürekli olarak bakteri, virüs, parazit, kimyasal, polen, ev akarı... vs alıyor veya maruz kalıyor ve bağışıklık tepkisi de veriyor.
çünkü zararsız miktarlarda alıyoruz, geneli, normali bu.
bireyler olarak her gün binlerce çeşit etkene maruz kalıp, bunlar çok iyi gizlenen ya da çok hızlı üreyen türler değilse, az miktarlarda iken ve bağışıklığımız da olağan işleyen bir bağışıklık ise... biz bunları %99 aşıyoruz, öyle diyelim.. mesela HIV'i neden aşamıyoruz çünkü akciğere, göze filan değil doğrudan vücudun bağışıklığına saldırıyor (yani silahı kullanamaz hale getiriyor), daha başka bir etmeni neden aşamıyoruz radara yakalanmayan uçaklar gibi gizlenme mekanizmaları kullanıyorlar vs. Böyle olaylar var. Ama siz prensipte doğru düşünmüşsünüz, bağışıklığın temel olayı budur. Miktar başa çıkılacak kadar az kalırsa vücut onu halleder.
Gece gece uyku da tutmuyor stressten..
Bi haberlere baktım ulaştırma bakanı görevden alınmış.ilginç..acaba sağlık sorunu mu?
Çıldırıcam pff
Geceden beri sağ üst kadranda şiddetli ağrım var. Doktora gitmekte istemiyorum ama çok ciddi bir ağrı ne yapsam bilemedim.
Zaten ibs geçmişim de var. Hiç böyle olmamıştım hayatımda.