Haydi bekliyorum cevabını
Printable View
Haydi bekliyorum cevabını
Poliport Yük İstatistikleri, Ağustos 2022
https://denizcilik.uab.gov.tr/upload...ustos-2022.pdf
Eğer bu polho da bir tahta yapıcı varsa bu tahtayı bu piyasada bile böyle bekletip parasını pul etmek için ileri derecede geri zekalı olması lazım.
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Şunu uzun yıllar sonra anladım ki bizim borsa denen yerde şirketin ne kazandığı, yatırımları veya vizyonu ve temel verilerinin pek bir önemi yokmuş, en önemli şey insider tahta yapıcının vizyonuymus.
Polho nün vizyonsuz tahta yapıcısı şuradan 4 kat yapınca kendisinin kazandığını düşünecek galiba,
Bak tahta yapıcı kardeş benim ortalamam senden kesinlikle ve kesinlikle senden daha düşük ben bile diyorum ki ALBRk,uşak,asels gidiyor hepsininde başlığında yazılarım var. Senin gerçekten başka hissen mi yokta burada insider bilgiler ile 3 kat yapınca yetti de mi stopladın tahtayı?
Tahta yapıcının vizyonsuzuna denk geldik arkadaşlar. Hiç ama hiç abartmıyorum 15-18 olacak tahta saçma sapan yerlerde sürünüyor. Batik bir kaç şirket biliyorum ya tamamen batık bir vizyonu tahtacı alıp 1.50 den 13-14 yapıyor. Şirketi ezbere biliyorum. Bunu öyle bir tahtacı gelsin eğer bu tahtayı 30 dan aşağı yapsın ben borsayı bırakırım. Ama nerede vizyonsuz insider varsa buraya toplamışlar.
Burada aracı kurumlarda göz göre göre yaptığınız paslasmayi yazmıyorum diye görmüyoruz sanmayın. Her şeyin bir zamanı var.
Yan tahtalalara sıra gelince polho napacak bakalım. Ama be heves kaldı ne bişey…geç gelen sevgiliyi napacam artık
Bende de bırakmadı vallahi.. 20 olsa bile artik sevinmiyecegim.
Sadece bir sözüm var arkadaşlara, proje açıklandıktan sonra sigara icmedigim halde bir tane keyif sigarası içeceğim.