Sahi yaa;,Bulgar kahin Baba vanga'nin kehanetlerinden ne haber.?
Medyum Memiş ve medyum keto, Türkiye ve Rusya hakkında ne görüyor , düşünüyor, cinlerden ne tür bilgi alıyor acaba.?
Printable View
Sahi yaa;,Bulgar kahin Baba vanga'nin kehanetlerinden ne haber.?
Medyum Memiş ve medyum keto, Türkiye ve Rusya hakkında ne görüyor , düşünüyor, cinlerden ne tür bilgi alıyor acaba.?
Fonlardaki hisseleri bire bir nereden görürüz?
Bazıları para bazılarıda karı ayartmak üzerine kurulu yapılar.
Hepsinide görmezden gelip atmak olmaz.
Su uyur düşman uyumaz.
15 yıl önce ÜLKEM ne kadar güçlüydü benim gözümde şimdi içerde 20 milyon bilinmeyen
artıda kaşınan pkk lılar dahasıda tarikatlar ve niceleri.
vakıf adı altında ermeni ve yahudi kurumların iadesi artı masonlar şu anda adları hiç anılmıyor.
ingiliz ve abd menşeli dindar geçinen kişiler ve kurumlar.(babacan,gül,akit vb)
Ben tırstım ve elimden geldiği kadarda ciddiye alacağım bu durumları.
Seni bağlamaz.Keyfine bak.
Dalganı geç.Selamlar.
Banu Avar'da Bop diyordu.
abd elemanıda geçen televizyonlarında darbeleri yaptık dizayn ettik demiş.
Sedat bir şeyler diyor.
ÜLKEM de savcılar dahil görmezden geliyor diye bendemi görmeyim bilmeyeyim.
Zaten siyasilerin tamamına güvenmiyen biriyim.
aldıkları maaş yetmeliyken yettiği halde neler neler yapıyorlar şahit olmasakda görmesekde denilenlere inanmıyalım yani?
Maide 33 ayetini incele:one:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Varaka_bin_Nevfel
Varakanın ölümünden sonra günler sonra vahiylerin neden kesilmesi ?
Yıllarca bu adamın beyanlarını okudum,benim ilgilendigim alanların bire bir aynisiydi,ondan farkım,benim öngörüm çogu zaman gözümün önüne belirli aralıklarlan görüntünün aktarılmasıydı,mesela 2018'de üstüne basa,basa bu yıla dikkat diye belirtmistim,devamı tünelin ucundaki ısıktan bahsetmitim,onun 11'ci cumhurbaskanı olayı benim tünel ucu ısıgı ile örtüsmesi ilginç,iste ondan önümüzdeki süreçte çogu sürpizler bizi bekliyor,sistem gereği olarak zaman bir döngü içindedir,ayni periyotlar içinde gelecek,geçmis olusur,bunu öncedende defalarca belirtmistim,ama bunu bilesinizki kötülerin sonu bellidir:thumbdown:
O kehanette bizi ilgilendiren kısım, 11 numaralı reyisicumhur ,ABD nin gülü Abdullah dan sonra olacaklar..
Neodest, Türk Devleti'nin yıkılacağını söylemiş de, sonrasında olacakları söylememiş mi.?
Sn Aytunc altındalı TV programlarında izlerdim.Laftan Lafa,daldan dala ,konudan konuya geçerdi,ne demek istediğini anlayana kadar sabah olur,programı biterdi..
Çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak yetmiyor, bunların anlatımı,hitap şekli de önemli..