dayı böyle diye diye doları 18.60 yaptınız..
Printable View
Geçen sene 800e yaptırdığım zorunluyu 2.500 e yeniledim. Nearaba fiyatı ne dolar o kadar artmadı sigorta şirketleridw hırsızlığı abarttı. 3.500 de kasko
Sevgili Türk büyüğü , sanal ortamda da olsa tanımadığın insanlara -dayı, dayu, amca, emice vb- hitap edecek kadar özgüvene pardon eğitime sahipsin. Fakat her nasıl bir eğitimse dövizin nasıl arttığını öğretmemişler. Vatandaş kendi halinde TL. mevduat yaparken ( hemde enflasyonun 1/3 oranı faizle ) birileri KKM icad ederek 90 yaşındaki insanların parasını bile dövize endekle medimi . Şimdi vatandaş döviz alıyor diye ortalıkta geziyorsunuz. Hesaplarını kontrol etsek , cebine baksak kesin döviz sahibisindir.
Yapma evladım, yapma kardeşim. Şimdi dayı dediğin insan annenin erkek kardeşi ise amuca dediğin ne oluyor. Teyze - hala sıfatlarını kimlere söyleyeceksin. Sırada ne var.
ALLAH ailene ve çevrene sabır versin. Sana da akıl fikir nasip etsin.
Herkes sigortacılara laf söylüyor ancak şunu unutuyor. Kasko,trafik sigortası gibi ürünler önümüzdeki bir sene için yapılır. Siz gelecek sene bugün aynı hasar yapsanız, Bugün 10.000 TL olan farınız gelecek sene 20.000 TL olacak muhtemelen ,bu yüzden buna göre fiyatlıyorlar. Böylesine bir enflasyonist ortamda 6000 TL'ye aracınızı garanti altına almak bence bedava.
bu hükümet kadar dolar lobisine kıyak ben görmedim. tek karar alacaksın yıkacaksın masayı tl si olanları yıktılar yazıklar olsun..
Çöp doların çöküşü yakın görüyorum. inşallah göreceğiz ölmeden.. evde donun içine dolar saklayanlar ne yapacak göreceğiz. çöp stokcularını merak ediyorum sadece.. başka birşey değil. la donunu tutarak yürüseler bi başka bişe istemiyorum.. bu kadar dolar dan abat olanları gördükçe 8 sonrası deliriyorum..