Bende ki zarar senin rakamın üç sıfır silinmiş haliyle. Abi geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kurtarırsın
05-08-2024, 18:33
keremalkm
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Bende ki zarar senin rakamın üç sıfır silinmiş haliyle. Abi geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kurtarırsın
170 kurtardık..kalana bakacağız
05-08-2024, 18:33
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Puahahahhahsh
Keşke katlayabilsen ama zannetmiyorum abi mimkin değil :)
senin yatağı ekranıma aldım, takip edeceğim bakalım gerçekten katlama sanatını biliyon mu yohusa benle kafamı buluyon deye :he:
Dayı ben tradeciyim karı gördüm mü dayanamayıp satarım. Evde bostan gibi yatmaktan yoruldum eccuk heyecan ve para kazanalım
05-08-2024, 18:34
SEL
Alıntı:
Originally Posted by keremalkm
sabah vadeli açılış zararım..402.000 TL
geçmiş olsun.. umarım kapanışa toparlanmıştır. ya da en kısa zamanda toparlarsınız.
05-08-2024, 18:35
*Bozkurt
Alıntı:
Dayı ben tradeciyim karı gördüm mü dayanamayıp satarım. Evde bostan gibi yatmaktan yoruldum eccuk heyecan ve para kazanalım
Daytradeci endekis vobcu olaraktan beni kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz. Trade ederek paranı çabuk bitiririm :)
05-08-2024, 18:36
pisyedili01
Alıntı:
Bugün borsaya yumuldum parayı kaplamayı düşünüyorum. Bozkurt reis parayı nasıl katlıyoruz Atatürkler üst üste mi gelecekti
Sen kazan yeterki ben sayarım ağabeyim.
05-08-2024, 18:36
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Puahahahhahsh
Keşke katlayabilsen ama zannetmiyorum abi mimkin değil :)
senin yatağı ekranıma aldım, takip edeceğim bakalım gerçekten katlama sanatını biliyon mu yohusa benle kafamı buluyon deye :he:
Dayı bende yalan olmaz ama sana dokanır benim hisseler. Tahtacı sen al gömer geçer
05-08-2024, 18:38
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by pisyedili01
Sen kazan yeterki ben sayarım ağabeyim.
Hemen ambulansı ara bizim evin adresini ver şu plaj şemsiyesini kremleyip acıtmadan çıkarsınlar Ayhan başkan ortalıkta unutmuş üstüne oturdum