Aynı tas aynı hamam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı tas aynı hamam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sefer farklı yükselmişti. Umarım mal toplamak için indirmiştir. Yoksa bir süre bir halt olmaz
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=atropin;732951]Bu sefer farklı yükselmişti. Umarım mal toplamak için indirmiştir. Yoksa bir süre bir halt olmaz
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app
Bizlerdeki talihe bakın 500 şirket arasında en vicdansız en gurursuz şirketi bulduk...
Battı denilen nice şirket bile % 100 yaptı. Bu haysiyetsiz son 1 yılda 50 kuruş bile olamadı
Arkadaşlar yazmayım yazmayım diyorumda, şu alacağa faiz yazmadığı için şirket senelik 20 milyon zarara uğratılıyor...200 milyon alacak durdukça yükseleceği yok, çözüm açıklamak zorundalar yoksa sonu kötü.. herkese sabır dilerim..ben bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum ama umarım yanılmam..
Bugüne kadar bu hisse ile ilgili ne kadar pozitif beklenti içine girdiysem yorum yaptıysam hepsinde yanıldım bunu açık açık söylüyorum...
Ama bu kez ki durum başka... Hem zaman sebebiyle hem hissedeki hareketin gecmistekine göre faklı olması hissenin birşey hazırlığında olduğunu düşündürüyor.
Daha önceki mesajlarıma bakarsanız tutarlı bir şekilde en geç eylül ekim dedim ve dediğimin arkasındayım inşallah bu kez lanet 42 _ 43 kuruşları geri dönmeksizin çat çat diye geçip 70 üstüne kadar en az 4 _ 5 tavan bekliyorum...
Rabbim utandırmasın dayanın arkadaşlar inşallah 2 yılın sonunda bizlerinde yüzü gülecek...