Günaydın... GK dan beklentisi olanlar...
Printable View
Günaydın... GK dan beklentisi olanlar...
patron doymazsa gk mk yalannnnnnnnnnn
Galip ozturk bile bu namigin yaninda evliya celebi kalir.Bu haysiyetsiz dolandirici kimseye para kazandirmak istemez.4 liralardan buraya getirdi hisseyi birde bedelli yapti.haysiyeyetsiz patronlar oldugu surece zarar kacinilmazdir kucuk yatirimci icin.
Günaydın.... GK'dan bir şey çıkmaz bence de. Bir yerlerden bir şey çıkması için GK'ya gerek yok zaten.
Bakalım yeniler ne kadar istekli olacaklar ve patron oynamalarına ne kadar izin verecek ? :kahkah:
selam ortaklar ne yaparsınız bensiz
ben olmayınca topiğin tadı tuzu yok dimi
eee boşuna baldayı koymadık nic imizi :oleyo:
Sevgili prenses şahsi bir durum değil.. uzun zamandır bir GK geyiği dönüyor sanki bir beklenti varmış gibi.. GK ların ana işlevi yön. Kur. Faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve kar dağıtımı konusunda karar vermekten ibarettir.. kar dağıtım kararı alınmayacağı açıklandığına göre bu GK olumlu beklentisi nereden çıkıyor onu merak ettim.. onun yerine 6 aylıkta haremağası 20 milyonluk karı nasıl hiçe döndürüyor ona odaklanmak lazım kanaatimce.. ideas 11 seviyelerinde kalırsa seykm deki %30 luk primde pek işe yaramayacak.. bedelliden gelen paranın pırtföy yatırımlarına yönlendirildiği söylendiğine göre bu yatırımlardan kar mı zarar mı çıkacak göreceğiz.. bir diğer husus ta mal toplanması iddiası.. maşallah haremağamız malı topluyor da topluyor.. üstüne kap açıklamasıyla ilan ediyor üstelik.. bu kadar toplamaya malı kimin verdiği mechul.. şahsına karısına ve avanesine ait mallar olmasın salın.. aynı geyik yabancı alımlarında da dönmüştü.. sözde doçe ve citi hedef alıyormuş.. haremağasının bıyıklı ekürilerinin yabancı kurumlardan yaptığı danışıklı işlemlerle ky nın eline itinayla mal veriliyor