Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Fil 24 altina dusmemis bunu nasil yorumluyorsunuz? Ben de p.tesi enzor dusunuyorum. Aman diyim Webster onu da goçertme bi 10 gün daha takıl .:kahkah:
Haklısınız o dönemde de PPF'lerde düşüş olmuştu, ama sonra toparlar gibi olmuşlardı, şimdi bakalım ne olacak?
Alıntı: Originally Posted by paramanya Aman diyim Webster onu da goçertme bi 10 gün daha takıl .:kahkah: Malesef ustad dusus benden kaynakli olabilir Bir haftadir portfoyumun yuzde 25 i fil de
Alıntı: Originally Posted by myfinans Haklısınız o dönemde de PPF'lerde düşüş olmuştu, ama sonra toparlar gibi olmuşlardı, şimdi bakalım ne olacak? Ustad rahat olun p.tesi 24 ustune atar ama bizim bir yol bulup minimum 25 lerde tutmamiz lazim. Amacimiz bu degilmiydi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad rahat olun p.tesi 24 ustune atar ama bizim bir yol bulup minimum 25 lerde tutmamiz lazim. Amacimiz bu degilmiydi Öyle, net%22 olmalı en az.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öyle, net%22 olmalı en az. Sizde yine eksenden kayma basladi😃😃😃 Birazdan sorarsiniz... Enflasyon korumali 1 yillik mantiklimi diye😃 Ustad sormusken su meshur sorunuzuda yineleseniz... Ppfler bilesikmi ?😃😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Sizde yine eksenden kayma basladi Birazdan sorarsiniz... Enflasyon korumali 1 yillik mantiklimi diye Ustad sormusken su meshur sorunuzuda yineleseniz... Ppfler bilesikmi ? 1 yıl 23,75 net iyiydi de yetişemedik PPF bileşik sorusuna kızıyorlar artık, ama hala çözemedik:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Fil 24 altina dusmemis bunu nasil yorumluyorsunuz? Ben de p.tesi enzor dusunuyorum. Yönetim ücreti değişmemiş henüz ondan dolayı. Değişince oda 24 altı olur.