Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ağustos olur mu :) Sizi mi kıracaz hadi olsun bari.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Eylül'de gel diyordu Alpay Eylül'e kalır mı acaba yoksa daha erken mi gelir bilemiyorum.:) Ben de bisey anlamadim o yuzden gelirse ekime kadar gelsin diyorum:)))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Ben de bisey anlamadim o yuzden gelirse ekime kadar gelsin diyorum:)))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Gelecekse Ağustos 20'ye kadar gelsinki bir işe yarasın.:)
Alıntı: Originally Posted by drselcuk bu ne fransız kaldım Ons altın analizi :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Gelecekse Ağustos 20'ye kadar gelsinki bir işe yarasın.:) 20 Ağustos neden ?
1417 olmuş bu arada 83 dolar kalmış 1500'e Ağustosu bile beklemeyebilir :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa 1417 olmuş bu arada 83 dolar kalmış 1500'e Ağustosu bile beklemeyebilir :) 1450'den dönmüştü son seferinde bakalım bu sefer ne olacak?
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1450'den dönmüştü son seferinde bakalım bu sefer ne olacak? Şimdiki destek Fed'den geldi daha önceki atak jeo-politik durumla alakalıydı sanki :)