Şadiye Osmanoğlu...
Printable View
Geçen sene sonu gibi Ayşe Sultan'dan da babası Abdülhamit'le ilgili anılarını okumuştum...
otomotiv nasil batmiyor diyorsunuzya hani..
dun bir arkadasim 30 binde ki a3 aracini bakima goturdu..
bakim + balata + cocugu kandirmislar cam filmi ve seramik uygulama..6k parasini almislar.cocuk cok ucuza yaptirdim diyor cam filmini :(
birebir ayni islemleri kendi aracima ,sadece bakimi yetkilide yaptirip balatalari disarida yaptirdim.llumar cam filmi ve meg seramik vs derken 3k ya yaptim..
güçlü gelen tarım dışı istihdam verilerinden sonra en azından temmuz ayında fed'in faizi indirimine gitmesi beklenmiyor. mb başkanının görevden alınmasından sonra olağandışı bir müdahale gelmediği müddetçe, yataydan gelen (5.66) nın aşılıp üstünde tutunulması halinde, kademeli olarak yukarı yönlü bir hareket beklenir.
https://twitter.com/…bel/status/1147483865549869057
Herkes döviz bozduruyor kuyruk vardı büroda alan yoktu hiç
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
V. Murad'la ne alaka derseniz, Abdülhamit ve V.Murat kardeş...İkisi de Abdülmecid'in oğulları.
Osmanlı Tarihinin bir ilginç olayı da Abdülmecid'in dört oğlu da padişah olmuştur.
Dediginiz gibi olursa dolar rallisi baslar. Ustune MB tl faiz indirimine gitme ihtimali de yuksek bu ay artik. Dolarda olanlar icin avantaj olacaktir.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.