#yakateşifenerbahçe
Yarın gerekeni yap
Printable View
#yakateşifenerbahçe
Yarın gerekeni yap
albayrak holiganlık yapıyor bein sportta..
ahahaha
adalet istiyormuş..:)
:):):) Nedense bugün Gsray hisselerini 17.30 gibi satmak istedim. 2000tane bıraktım.. haftalardır kötü futbolla kazanıyordu. Bu maçin tehlikeli olduğunu düşündüm. Fener yarın net bir skor ve iyi futbolla kazanırsa tekrar 40lara yönelir inşallah. Sosayi kazanmak süper oldu. Ve tabiı pelkas. Pelkas ozan sosa yarın iyi olur. #yakatesifener
gsray son 5 maçını bala kazandı , fenerin de var öyle maçları..hatay , karagümrük gibi..
lakin gsrayın kadrosu muslera ve iki liberosu hariç hikaye..
geçen hafta erzurumun 4 tane net pozisyonu var , kasımpaşa maçını zumbacı erkan hediye etti..
alanya maçında kendi sahalarından çıkamadı 45 dakika taktik deha oldu f. terim..:)
malatya deplasmanında babel golü öncesi net foul var , bize karşı da bişey oynamadılar , pelkas o gün olsa yenerdik biz bunları..
yani diyeceğim şu ;
ömer bayram , linnes , gedson , yedlin , arda falan büyük takımda oynamaz..
mustafa bugün topla bile buluşamadı , belki bir defa..
yedlin , gedson hikaye aynı bu santrafor gibi..
bugün Onyekuru biraz canlandı hepsi o..
üşenmedim gittim maçın hakeminin gsray maç sonuçlarına baktım..
15 maç yönetmiş gsrayın..
şu ana kadar..
12 g , 3 beraberlik..
bugün 16. maçı..
ve 16 maçta tek mağlubiyet almış bu hakemle gsray..
ağladıkları hakem istatistikleri bu..
gsrayın 20 yıl aradan sonra 3/1 yendiği fb maçı hakemi de bu..
ofsayt olmayan golü ofsayt diye iptal eden 0/1 lik fb maçının hakemi de cücü..:)
30 yıldır bu alemde f.terim, var hakeminin hakemin insiyatif kullanıp aldığı karara karışmadığını bilmiyor veya manipüle ediyor..
vay mk ya..:)
Gsray yenilir adalet, provaksyon, futbolcular kötü, transfer yok,
Fener yenilir Eroldan hoca olmaz
Garay alanya'yi yener topa sahip olma %28 terim dahi
Fener alanya'yi yener topa sahip olma %29 Eroldan hoca olmaz.
Çağdaş Atan keşke fener de oyun oynasaydi demişti. GS maçından sonra neden kamera önüne çıkamadı.
Tahtaya guzel para girisi var. 60 bin lot artida. Merrly alimda.
Savasc ustadim. Uyuyormusun nerdesin? Merrly costu 160 bin lota cikti. Pgc 94 bin lot. Yuzde 4,5 artiyiz 32.30.