Ama şunuda söylemek gerek.
Ben ne adamlar tanıdım, Sasa şimdiki fiyatı ile 35 kuruş Ken 2 milyon lot satan ve açık pozisyonunu aynı tahtada 5 TL de kapayan.
Ya yada 3 gece hisse kirası için %7000 yedibin faiz ödeyen.
craps, pawnstar, svilengrad
Printable View
Ama şunuda söylemek gerek.
Ben ne adamlar tanıdım, Sasa şimdiki fiyatı ile 35 kuruş Ken 2 milyon lot satan ve açık pozisyonunu aynı tahtada 5 TL de kapayan.
Ya yada 3 gece hisse kirası için %7000 yedibin faiz ödeyen.
craps, pawnstar, svilengrad
cidden merak ediyorum üstad
yünsa' nın tamamını siz kaç liraya satardınız?
ihracatçı marka firmasın, bağlı müşterilerin var
500 milyona yakın ciro yapıyorsun
ben o firmanın borçlarını üstelenir cirosu kadar değer biçerim
borcu cirodan düştüğümde kalan parayı öderim.
gözüm kapalı hiç düşünmeden.
durdoya 5 kuruş para vermem, firma zaten fason çalışıyor, bugün işlerini yap diye verenler yarın başkasına verir.
yünsanın müşterileride almayabilir demeyiniz o çok farklı bir şey o marka.
yalnız hisse almak başka şey firmanın tamamını almak başka şey
firmaların gerçek değeri firmalar el değiştiriken ortaya çıkar
çağırım zorunluluğu da bunun için vardır.
kimiside böyle malının değerini bilmez.
Abi, Yünsa da bildiğim şey, beni keklediler onu iyi biliyorum...Fiyatı 4.80 di. Ölçtüm, biçtim, o fiyattan bedava diye full aldım. Arsasını satsan daha fazlası ediyordu, dediğiniz gibi bir de Marka...Başladım beklemeye, tüm hisseler gidiyor, o gitmiyor. Bir de Bilançosu bozuldu, 3.80 e verdim, sonrasında 3.19 a kadar süründü. Ardından bir haber, Sabancı geldi 4.xx liradan şirketin tamamını sattı.
Bu satışı yapan, bu fiyattan satmada emeği geçen herkes Vebal altındadır, sorumludur. Benim kazanıp, kaybetmem değil konu. Yazık ettiler, hiç ettiler canım şirketi...
Yünsa nın tamamını Hisse başına 20 liradan aşağı satmazdım. 20*29 =580 Milyon TL
Bizlerin 3 kuruşluk malı satıp gitmemizle aynı şey değil, borsacı alternatif olarak kazandıracağını düşündüğü hisseye malını satar gider bu çok doğal.
Yünsa, Durdo'dan çok daha iyi bir şirket.
Şöyle ki;
1- Defter değerleri; Yünsa nın Varlıkları tarihi maliyet olarak kayıtlarda görünürken, Durdo nun finansal kiralama, leasing hesaplama yöntemi ile Cari maliyet olarak görünmekte.
2- Finansal yapısı, borçluluk açısından Yünsa daha belirgin şekilde iyi durumda.
3- Ciro ve Gelir hesabı açısından Yünsa daha açık önde.
4- Marka Bikinirliği ve Popülarite olarak, Yünsa daha etkili.