Böylesini kim doğurur tek merak ettiğim o , burda oturup hangi konuları konusmak gerek nelere gidiyor muhabbet... Allah belanı versin senin emi , sınan inşallah en sevdiklerinin acılarıyla ...
Printable View
Böylesini kim doğurur tek merak ettiğim o , burda oturup hangi konuları konusmak gerek nelere gidiyor muhabbet... Allah belanı versin senin emi , sınan inşallah en sevdiklerinin acılarıyla ...
Seni kopek seniii , sanarsın biz korkarız bu hareketinden , canın cehenneme dostum ...
Ölmüş eşek, kurttan korkar mı!
Ver coşkuyu patron... 7 liraya düşür de biraz daha mal alalım. Bu saatten sonra 7-6-5 nereye düştüğü mühim değil. USD zirvesi ilgilendirir benim
O da 80 liraya geliyor
Ya nasip!
Asılın küreklere.
Nöbetçiler, zindana atın bu küçük yatırımcıyı
Ölmüş eşşek ne eder bilmem ama , canlı bir eşşek olarak ızdırap cekiyorum resmen :)
Senin ben ... Neyse :)
Laboratuvar ortamında üretilen yapay et, batı Dünyasından onay aldı.uretime başlandı. 15 milyar USD kik bir pazar oluştu bile. Jef bezis, George Soros Bill Gates gibi baronların oluşturduğu 200 milyon USD lik fon ile, Dünyanın değişik bölgelerinde yapay et üretecek laboratuvarlar fonlaniyor hibe usülü ile. İklim
değişikliğinin çaresi ojarak görülüyor yapay etm . Hayvanın kök hücresinden üretiliyor. Dün tavuk üretimine başlandı bioteknoliji ile.
Dünya gıda krizi için çare olacağını düşünüyor üst akıl..
Olası bir pandemi durumunda gıda zinciri bozulursa diye, sebze meyve v s gıdalar laboratuvar ortamında hap haline getirmeye çalışıyor bilim insanları
Kıyamete doğru gidiyoruz yani
Burun Dunya bioteknolojiye yöneliyor .
Ne kadar anlam yukluyorsun bu hisseye arkadaş? Ne yapay eti kardeşim? Adam matruska gibi çalışıyor ihlas gibi adam beceriyor tahtalarinda hala burada boş heriften birşey bekliyorsun. Adam genel kurulda enzim falan yok diyor hala enzim diyorsun. Vebal alma. Çıkacaksa da mqnupulasyonla çıkacak öyle ufuruklerle değil. Adam gereksiz kap attı besyuzbin adet teslim edildi diye onu da cakma fırsatı olarak kullandı. Sen maaşından kalanlarla al ama hayyallerini içinde tut millet etkilenir. Patron bile malını almiyor burada ossur ossur ipe dizip durmaya gerek yok. Bak bakalım yurtdışında buna eşdeğer şirketler 300 dolardan 7 dolarlara gelmiş. Hiç olmazsa Onlar iş yapıyorlar global ölçekte firma buradaki ortalığı zikip atma pesinde.Onlar çıkarsa bunlarda çıkar ya da yavsak geri alım yaparsa. A1 in yakında sahipliğinde Murat Güler görürsen de sasirma. .
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklımın almadığı benim rtalb ve güler yani , A1 deki ortaklık yapım değişti eee ? Oran düşmüş peki bunun bizim firmaya faydası katkısı ne oldu ?
Bi bk anlamadım suanki süreçten ben ...