Oysa hemen altındaki kademelerde alıcı var neden vermiyor acaba? :)
Taşlar sivri, lastiği keser.
Printable View
Zamanında dağıtmayacaktınız. Şimdi öyle beleşe mal yok! Elinizdeki ile yetinmeyi bilin.
KZGYO kimbilir hangi F/K ve PD/DD üç gündür tavan kilitli işlem görüyor.
Sizler 1 F/K ve 0,5 PD/DD (Büyükyalı bilançoda iç edildiği için böyle yoksa daha düşük bu değerler!) ile OZKGY istiyorsunuz. Utanın!
Halk böyleleri için "gözünüzü toprak doyursun" der. Aynen öyle olsun! :)
PS: Dimyat yolları taşlı.
Ben satarak dağıtmam ama alırsam dağıtırım o denli :whistling:her daim özak aldım, alırım , alacağımda ...
yeni gelenler beni pek bilmez, ama ahmet patron alımlarımdan çok iyi anlar ....
kzgyo da bilgilenmeniz için söyleyeyim fk hesaplanamaz, pd/dd 0,75 civarında defter değerinden yani yüzde 25 ucuz...
9,40 lardayken aşağı gelemez benim alımlarım var deyip, 9 un altında isyan edenlerin gözünü ters manyel verdikleri için toprak doyuracak inşallah....
Eşe dosta herkese ama 3 ama 5 aldırıyorum net. Ama bunun yatırım tavsiyesi olmadığını eş dost hariç herkes biliyor ki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba, sizin mesajınızın üstüne geldiği için herhalde üstünüze alınmışsınız.Hitabım size değildi. Buraya yazdığım mesajlarda şahısları muhatap almadan yazarım. Birine bir diyeceğim olursa da şimdi olduğu gibi mesajını alıntılar öyle yazarım.
Hala bu hisseyi aşağı yönlü baskılayan manipülatör(ler)e seslenmiştim. Duyarlarsa tabi:)