Benim dediğim ile aynı şeyi yazmışsın.
Paragrafları ayrı ayrı tekrar oku.
Printable View
Benim dediğim ile aynı şeyi yazmışsın.
Paragrafları ayrı ayrı tekrar oku.
sen ataistliği başından geçen şeyler yüzünden bir nedene bağlıyorsun. ve onlar tanrısal şeyler.
bu nedenler sebepler değil diyorum bende..
annesi ölmüş sonra gitmiş allaha düşman olmuş.. ne alakaaa ?
olmayan birşey bana nasıl zulüm edebilir !!!!!!!!!
Sen ateist olabilirsin. Benim de ateist olan arkadaşlarım vardı, kafalarını yormazlardı benim kafam da rahat ederdi. Bana da bu aptal şeylere inanıp da kendine eziyet etme derlerdi. Dinleri de devletlerin insanlara boyun eğdirmek için destekledikleri şeyler olarak görürlerdi.
Onun dışında ateist olmayan bir fikri de olmayan insanlar çeşit çeşit, yukarıdaki 3 kişi onlara ait.
yukarıdaki kısmen doğru..
bak hergün devletlerde yeni ceza kanunları çıkıyor ekleniyor...
ancak yeni ayetler gelmiyor.
dinler inançlar ayrıca aptallık değildir..
arkadaşlarından hariç korktuğum için flan öyle yazmıyorum ancak benim işime geliyor dinlerin olması.
çünkü bir insan hırsızlık yapacaksa belki seçimini değiştirmesine dinler neden oluyor günah diyip vaz geçebiliyor vs.
Malesef günümüzde din dışı şeylerin baskısı daha fazla. Artık işlediğin günahin 2 katı sana sevap var dense bana ne faydası var.
İnsanların, toplumun, devletin baskısı, kuralları daha etkin.
bunları geçmişte konuştuk..
ispatlamasıda basit..
tüm devletler ceza kanunlarını kaldırsın. hırsızlık gasp tecavüz ne bileyim tüm cezalar. cinayet dahil. serbest olsun.
ama sadece dinler kalsın.
15 dk da 10 milyon insan telef olur.
3600 adet dine rağmen.
Dinin özü diğerlerine saygı. İslam güzel ahlak diye hadis var.
Bence insanlar birbirine yakınlaşsın ama rahatsız da etmesin diye kurallar konmuş.
iyi güzel ahlaklı temiz kalpli insan diye birşey yoktur.
içindeki kötülüğü kontrol edebilen insan vardır.
onlarada iyi insan deriz. :drunk::drunk::drunk: