Kucak işini metro ile yapıyorlar zevkini o alıyor, nede olsa esas oğlan, ne dedik kacin dipten elinizde kalır dedik, hadi hayırlı oldun4
Printable View
Kucak işini metro ile yapıyorlar zevkini o alıyor, nede olsa esas oğlan, ne dedik kacin dipten elinizde kalır dedik, hadi hayırlı oldun4
Dip olacak dedik niyeti kötü bilmeyen bilmez bu deyyusu
tabana ne kadar koydu
Galip milli işadamı değil miydi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir GALİP binlerce MAĞLUP.
Bir adamı alt edemediniz yuh size.. SPK nın tescilli speğinin olması doğal.. Zaten ortalık yeni yetme bebelerle doldu yaptıkları işi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar..Abidük gubidik şirketleri bile doğru dürüst kaldırıp indiremiyorlar..
Bir de daha yeni borsaya kote olan arkadaşlar görüyorum aranızda.. Günlük şu kadar yükselmeli bu kadar düşmeli diyor.. Gözü yüzde %100 den fazlayı istiyor.. Yoksa Bizde de günlük alıp satacağın kağıt çok.. Bu kağıt size göre değil...Manipülatör Ayı çarpar geçer yoksa.
Neyse listemize göz atın.. Arka sıradakiler adlı diziyi kaçırmayın..
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
Daha borsanın mantığını anlayamamış olanlar var.
Vay vay bu ne hal ya. Bari bin lot alalım dursun
Maaliyet 3 tl..yüzde yüz karı var açığada satsa k.y alıyor..dinleyen yok daha çok ağlarsınız
Bu Galip in yaptığı borsacılık falan değil ,hacmi kendi çapında olan hisselere girip çek çek yukarı sonra taban taban bas ,al parayı çekil kenara ,kesintisiz olarak yaptığı bu ve buna izin veriliyor , yazık ...
Ha bu arada Galibi övenler var ,adam bir hisseye girdimi ,pirenin file yapıştığı gibi sayesinde 3-5 kuruş kazanıyor ya..ama özüne bakmıyor işine gelmediği için
*** ettiği hisseler artık bir daha kendine gelmeside pek mümkün görünmüyor en azından benim için öyle ,
En önemlisi borsaya yeni başlayanlar Galip örnekleri kötü örnekler teşkil ediyor .Devlet bu örnekleri iyi değerlendirmesi gerekir diye düşünüyorum