Printable View
must1955 94444
Disegno 95000 kazananlara tebrikler Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dereceye girenlere tebrikler. Bugün değer artıranlara tebrikler. Yeşili yeşil yapanlara tebrikler. Sağlıklı günler dilerim. Alıntı: Originally Posted by batık 1.Delikan. 2.Antipanik. TEBRİKLER ARKADAŞLAR. [emoji122] [emoji122] UV. Temettü. OV. Hikâye. KV. Al-Sat.
Alıntı: Originally Posted by batık 1.Delikan. 2.Antipanik. TEBRİKLER ARKADAŞLAR. [emoji122] [emoji122] Tebrikler dostlar...:bravo:
izci: 95.188
Alıntı: Originally Posted by batık 1.Delikan. 2.Antipanik. TEBRİKLER ARKADAŞLAR. [emoji122] [emoji122] Tebrikler için teşekkürler.:) Piyasa yatay gibi görünse de Ufak ufak toparlıyor. Tabi bunu kesin söylemek için biraz erken daha. @Delikan tebrikler.:bravo:
Alıntı: Originally Posted by batık 1.Delikan. 2.Antipanik. TEBRİKLER ARKADAŞLAR. Arkadaşlar, gördüğünüz gibi her gün beş sıra birden yükselerek sekiz güne kalmadan birinci oldum. :he: Bundan sonra da her gün beş sıra yükselerek uçmayı planlıyorum. :oleyo: Tebrik edenlere teşekkür ediyorum. :he: @anti panik seni de tebrik ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by batık 1.Delikan. 2.Antipanik. TEBRİKLER ARKADAŞLAR. [emoji122] [emoji122] Tebrikler:bravo::bravo: