Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Çağrının büsküütü iyi bu sıralar bisküviciyi de aldıydım ben. acık sert oynuyor taktacısı .
Alıntı: Originally Posted by Calibra bisküviciyi de aldıydım ben. acık sert oynuyor taktacısı . Beni çarptı bikaç kere tahtacisı çok fena
Alıntı: Originally Posted by akcay TCMB, döviz kurunu sabit tutmak için Nisan ayında 30 milyar dolar sattı. (Bloomberg) seçim sonrası tufan... Sabit tutamamışki, serbest piyasada 20.60 olmuş SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Beni çarptı bikaç kere tahtacisı çok fena Bozkuş teyzem kapkaça mi uğradın buskevitte
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Çağrının büsküütü iyi bu sıralar hayret kar acıklamıs... zararı severdi ne olduysa... Ülker'in 2023 Yılı 3 Aylık Konsolide Net Karı 895.647.000 TL (2022/3 Aylık: -470.705.000 TL)
Koçu kim satıyor? Tesekkurler.
malı satıp dolara geçmek için son gün...
Alıntı: Originally Posted by akcay hayret kar acıklamıs... zararı severdi ne olduysa... Ülker'in 2023 Yılı 3 Aylık Konsolide Net Karı 895.647.000 TL (2022/3 Aylık: -470.705.000 TL) Temettü de dağıtmaya başlarsa şirket borsada ön plana çıkabilir