Ensar , işime bakarım temettuculerden payımı alirim
Printable View
Ensar , işime bakarım temettuculerden payımı alirim
Türkiye'ye gelmek için gün sayıyordu: Çinli otomotiv devi bir gecede battı
Çin'de ortaya çıkan elektrikli otomobil furyasının en büyük oyuncuları arasında gösterilen ve dünyada 'Çinli Tesla' olarak ünlenen Jiyue, iflas etti. Türkiye pazarına girmek için gün sayan firmanın ani batışı sektörde deprem etkisi yaratırken, şirketin borçlarının 1 milyar doları aştığı belirtildi.
Sarı kafa trump alayını öpecek.😀
5 bin lot ve üzeri mal taşıyanlara % 1 taşıma komisyonu gelir mi
Çinliler geliyeah diyenler topuklari neticesine vura vura terk etti sirketi .
Bunları kaale alıp gaza gelenler olduysa, allah sabir versin diyoruz
enterasan olmuş, arkadsında geely ve baidu varmış,
elektrikli otomobil işide cep telefonu gibi olacak sanki, yazılımın (daha cok otonom) one cıktıgı , apple-samsung gibi , öne cıkan firmalar olacak sanki, tesla ve byd 'nin başı cektigi, legacy otomobilcilerinde bazılarının bu furyayı yakalaması, bazılarının kuculmesi bazılarınn batması, bazılarının birleşerek süreci hep beraber izleyecegiz gibi duruyor,
tesla'nıın FSD yazılımınıda Ford ve BMW gibi markaların kullanacagı gibi yorumlarda yapılıyor, bende Ford'un kullanabilecegi yonunde sadece hissiyatım var,
Ford'un bu konuda bence girişimleri var ama, daha hızlı ve radikal gelişmeleride gostermesi gerekiyor, benzer şekilde KOç holding&Ford OTosan'ında,
hürmetle,
Bayadır uğrayamıyorum özledim forumu ya, mathiası bile 9lhatta siestayı bile :D güzide ford yatırımcısına selamlar bugünlerin acısını elbette çıkaracagız geçmis buna şahit 16 tl lerden geldiği nokta ortada neyse