Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
Temel Tablolar da güncellenmiştir...
Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
Printable View
Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
Temel Tablolar da güncellenmiştir...
Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı akşamlar...
MRDIN temettüsü bugün hesaba geçmiş... :) Çok şükür bu günleri de gördüm... :)
Bu kadar uzun bir süre bekledikten sonra temettüyü almak ve toplam paranın ise artmadığını görmek (%15 stopaj ile bir miktar da eksiliyor) insanı pek mutlu etmese de; mutlu eden şey:
- şirketteki pay oranımın hâlen aynı seviyede olması ve kendimi şirketin bir ortağı gibi hissetmemdir... :)
Elime geçen para çok şükür benim için tatminkar bir seviyede. Fakat lot sayım az olsaydı bu kadar emeğe ve sabıra değmeyeceğini de belirtmek isterim...
Şirket benim adıma çalışmış oldu diyebilirim... :)
Şimdi elime geçen para ile tekrar aynı/ayrı hisseye mi yatırım yapayım? yoksa trade mi yapayım? diye düşünüyorum?!
Biraz istişare yapalım... :)
Bu arada beyannâme olayı da ilk defa başıma geliyor. Bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum... :)
Hayırlı olsun Sn. T/A :)
İnşallah ileride bu defadan vergilendirme kalıdırılırda tüm temettü yatırımcıları rahat eder.
Bereketini görün sayın T/A...
Çok güzel bir sisteminiz var...Sisteme uyulduğunda ki siz bizden daha iyi uyarsınız çok güzel trade edeceğinize inanıyorum...
Ben bile sistemi uyguluyorsam...
Tradeden edeceğiniz karlarla mrdındeki lot sayınızı artırabilirsiniz...
Böyle güzel sistemi bizlerle paylaştığnız için de çok teşekkür ederim...
Hayırlı bol kazançlar dilerim...
Teşekkür ederim... :)
Defaten vergi alınmıyor diye biliyorum. Zaten vergiyi para öderken %15 olarak kestiler. Eğer kastınız bu ise bunda da haklısınız. Şirket zaten bu kazancın vergisini veriyor ve bizler de şirketin ortağı (sahibi) olduğumuz için tekrardan vergi vermemek lazım. Fakat kesiyorlar ... :(
Beyanname ile bu verginin bir kısmı geri alınabiliyor olsa gerek...
Daha geniş bilgisi olanlar aydınlatacaklardır diye ümit ediyorum... :)
Teşekkür ederim... :)
Sistemi uyguluyor ve beğeniyor olmanıza çok memnun oldum...
Sistem sağlam senetlerde mutlaka kazandırır ama maksimum kazandırmaz. Zaten maksimum da imkansızdır!
Eğer trade etmeyi düşünürsem elbetteki ben de Sistem 'e göre Trade ederim...
Duruma bir bakalım ve istişare edelim. Eğer Trade edersem bunu açıktan yaparım ve sizlerle de paylaşırım...