Gürhan tamam yeter dengeli yaz ...
Printable View
maşallah tahtamız sakinlelti.kimse kalmadı galiba .tasaronlar terk etti demekki burayı biz bize kaldık tranzon limanı sevdalıları desek uygunmu bilmiiyorum .çoşan borsada sürünen hissemiz
temettü verdi mi durum nedir hissede
temettü verdi yarın hesaplara yatar.hissede vahim durumda.ne hikmetse bizim gazcılarda kayboldu tahtadan ver gazı yanmasın .tahta 45 olunca burası çostu düşerken gazcılar çok öyüyordu masallah şimdi kimsecikler kalmadı.diyorum hepde diyicem ben burdayım trabzon limanı
yakında yine burası şenlenir böyle kalmaz .hissemiz şöyle iki tavan patlatsın burasıda patlar .sesi soluğu çıkmayanların sesi soluğu çıkar o an
Ben toplamaya devam ediyorum. Uzun vade aldım hedefim büyük. Sabırla devam.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aman aman öyle kendinize hedef koymayın bu sene borsa 30 yılda yapmadığını yaptı göz altı pazarı bile bire 20 kazandırdı ama alınırmı alınmaz ben almam batmış hisseler zarar etmiş mallar patronlarda onlarda bunu iyi kullandı.trabzon limanındada yabancı dahi ilk defa mala girdi patron 2 milyon hisse satmaya çalıştı.buna küçük yatırımcı dikkat etsin bende burdayım ama güvensiz tahta.gitmesine tas koydular bu günde citi doçe sattı biraz.patron aç gözlü patron tahtanın içine etti.yukardan alanlar .kötü tabiki.bakın patron satarken gazcılar işbasındaydı .ucuz ucuz dediler .hedef verdiler .şimdi kendileri kaçtı burdan.bu hep böyle olmuş hepde böyle olur.aman dikkat diyorum.burası trabzon limanı .yani albayraklar var .onun için