800'e daha yakın olan bir küsüratta.. :)
2007'den beri temettülerini geri kendisine gömdüğüm bir hisse.. Ailemde.. Çocuklar, hanım ve bende..
Printable View
Delikan madem bukadar zenginsin sat o hisseleri gotur su mipazi 10lara sende kurtul biz fakirlerde kurtulsun😁
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Zenginim demedim ki.. :he:
Geçen yaz.. Toroslarda yayladaydım. Kısaca anlatayım.. Ormanda gezrken kayboldum.. Acıktım.. susadım.. Son model akıllı telefon, sırtımdaki pahalı av tüfeği, cebimdeki kredi kartları falan işe yaramadı.. Sonra Arif ile karşılaştık tesadüfen.. Arif kendisine keçi çobanı diyordu ama ben ona "Keçi güdümleme uzmanı" ünvanını vermiştim. :he:
Vel hasılı kelam.. Arif'in azık torbası ile su bidonu olmasaydı.. Açlık ve susuzluk devam edecekti.. Belki.. yolu da bulamayacaktım uzun bir süre..
Yani.. Neye sahip olduğunuz değildir zenginlik.. Neye ihtiyacınız olduğunu bilmektir.
Ayrıca.. O hisseyi satmama gerek yok.. Aracı kurumlarım, o hisse teminatı ile istediğim kadar kredi veriyorlar bana.. :oleyo:
Kredili oynama batarsin dermisimmm😁😁
İşte Mestan25'de gelmiş..
Sanırım benim yüksek adetli hissemi o biliyor.. Az önce baktım da.. Mestan25 ile ilk kez o hissenin topiğinde karşılaşmışız.. Ama sonradan tanışmışız.. :)
Ilgilendirmez ama tek atimlik tahminimi kullaniyirm hektas