masallah imza gerçeklesıyır......sistem yıne yakaladı......bu çakısı .....155lerde dedık gercek oldu........
Printable View
masallah imza gerçeklesıyır......sistem yıne yakaladı......bu çakısı .....155lerde dedık gercek oldu........
1-mart halkb davası vardı, ordan mı bi şey çıkartavcaklar acaba ??
geçende güya pozitif bi haber saldılar, nolduğu belli değil, esas dava günü bankaya 50 milyar dolar cezayı kesip gidecekler mi? belli değil.. bunlar amerikalı, her tür o.ç.ukluğu beklenir bunlardan
Benim sistem poz bile değiştirmedi kol gibi short 2 3 gündür. 10 kontrat. Ona 100 bana 10 vermek lazımmış bilemedik SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1/10 lonklarım gelmiş nisan vade 156.075 ten ...1/10 da 155ç575 te bekliyor akşam seansında verirse artık. bu pozların stopu 154.475...kar alış hedefim ise 7.000-10.000 arası 3 iş gününde...artık ya stop ya kar bakalım...bol şanslar...
bu arada tom emminin 32.500 lerde final yapmasını bekliyorum...
https://i.hizliresim.com/KnLDOz.jpg
Hoca kaybettiği eşeğini arıyormuş. Ama nasıl arama, mübarek düğüne gidiyor sanki; hem türkü çığırıyor hem eşeği anyor
Görenler;
Hayırdır, demişler, böyle ne dolanıp duruyorsun?
Bizim eşek kayboldu da, demiş Hoca.
İlahi Hocam, demiş, biri. Türkü söyleyerek eşek aranır mı?
Şu dağın ardına da bakayım, demiş Hoca, bulamazsam, siz o zaman seyreyleyin gümbürtüyü!
bir umut şu dağın ardı kaldı. durum bu kadar ciddi yani...
Yine ilginç hrket var
Dow yukarda bu nazlanıyor
Fake mi yapıyor emin değilim