Farkındaysan artık süpriz haber vs sormuyorum nasılsa hepsini iç ediyor halkalıda proje ruhsati gelmeli artik 1 yıl oldu yafSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Farkındaysan artık süpriz haber vs sormuyorum nasılsa hepsini iç ediyor halkalıda proje ruhsati gelmeli artik 1 yıl oldu yafSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında bu sene için sürprizlerle dolu olabileceğini tahmin etmiştim , olması gerekenler olmuyor , ama akılda olmayan yerler işler alınıyor . Daha 1-2 ufak süpriz daha bekliyorum senenin son çeyreğine merdiven dayamış olmamıza mütevellit. Sonrasında ya nasip …
Ama özaksa koy sepete uzun yıllar devam edeceğe benzer, hep bir sürpriz hep bir heyecan…
Adrenalin yaşarken para kazanmak işte özakın vizyonu :)
Ahmet patron ve ekibi ister kabul edelim ister kabul etmeyelim bu şirketi profesyonelce yönetmektedirler. Her hareketi 10 defa düşünüp 1 kere aksiyon almaktadırlar . Dünyada ve Türkiye’de ekonomik şartlar an be an değişirken kılı kırk yararak kararlar alıp gerektiğinde anında rotayı çevirmektedirler .
Mesela tekfenden alınan ruhsatı hazır, satışı kolay olan proje . 700 küsür para verildi cepten değil mi ? Hayır verilmedi tabiki, Temmuz sonunda 600 milyonluk kredi alınmıştı işletme kredisi, ordan finanse edildi. Hem de ilk yılı ödemesiz çalkantılı geçmesi çok muhtemel ilk yılı…
Bunun gibi birçok şey var , Herşeyi benden beklemeyin sağa bakın sola bakın dijital dünyadayız 😉
Birde tahtasıyla uğraşmasa başımıza taç yapıcaz ama aması var işte artık selbest bırakmalı ki bu guzellikler hisse fiyatına yansımalı... 0.50 pd olmamalı ayıptır SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de not olarak daha düşeyim buraya ,önceki mesajlarımda bahsettiğim 1-2 küçük süprizlerden bahsedeyim hafta sonu müsaitken.
Projelerin içerikleri beklenenlerden farklı olacak sadece bunu söyleyeyim 😉
Selâmımızı söyle asla satmayacakmış de o beni biliyor eminim....SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.