Bilinçli mi yazılıyor çiziliyor bunlar :) Mind control mu kasıyonuz olm, nasıl muhabbetler bunlar :) Altı üstü piyasa çökecek diye 3-5 milyon kazanacaz sakin ;)
Printable View
Bilinçli mi yazılıyor çiziliyor bunlar :) Mind control mu kasıyonuz olm, nasıl muhabbetler bunlar :) Altı üstü piyasa çökecek diye 3-5 milyon kazanacaz sakin ;)
O minik beyin, atayiz.
yani beynü arada kısa devre yapıp ekrana bişiler düşüyor,
ekrana düşenleri görünce korkuyor.
korkunca bana sarıyor.
ayna ayna, söyle bana; en aptal ben değilim di mi?
gibilerden cevapsız sorular ve dahi fırtınalar.
belli içerde bir volkan, fokur fokur kaynamakta,
burun dik. ego tavan o kısımlarda sorun yok,
lakin minik beyin, arada kısa devre yapıyor, ekrana bişeler düşüyor.
düşenlerden memnun değil.
başına gelecekleri tahmin de ediyor, ne de olsa minik beyin. Daha güçlü saldırıyor.
kendini teselli edecek yalanlar peşinde,
ama bir sorunu var,
çünkü bir minik beyni var ve arasıra kısa devre yapıyor.
güzel mi oldu sanki?
ben okumam, yazarım. asdasds :he:
Genel analist, trader, yatirimci, oyuncularda bir düşüş beklentisi var.. yok ben rahatim dusus beklemiyorum diyende vardir ama palavraya gerek yok malda olan tedirgin ...
Tedirginlik iyidir .. iki faz var kafamdaki senaryoda.. ilk faz yukari meyilli minik duzeltmeli icice gecmis dalga fraktallari... nispeten oldu son 10-15 gun..
sonraki faz nispeten daha sert yukari hareketler ... ve orta vade tepe ... tedirgin izliyoruz. ..
en olasi dalgaya gore orta vade tepe zaman tahminim onumizdeki eylul ekim gibi ytd..
sistemlerinize uyunuz.. yok efendim dalga, yok psikoliji, tedirginlik vs.. bunlar bakiş açısı sunar ama sadece bunlara gorede is yapilmaz... ytd...
Arkadaşlar motorlu taşıtlaR VERGİSİNİ Temmuz ve Ağustos aylarını neden tek seferde kredi kartı ile ödeme ekranı çıkmıyor....Bende ödeme ekranında Ağustos ve Kasım ayları ödeme ekranı çıkıyor.....Ne yapılmalı....
şahit
içimizdeki balık diye bir kitap değilde içimizdeki şeytan diye bir kitap yazacak olsam
başrol karakterim sen olurdun..
asdas :he:
ilaçlara % 30 zam gelmiş
hayırlı uğurlu olsun inşaalah
:drunk::drunk: