ayni ciro cok asiri dusen kar soru isareti ayni stareji ile birbirlerinin pazarlarini kaptirmamak icin ugrasan tavuk sirketleri o zaman daha buyik sikinti
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
ayni ciro cok asiri dusen kar soru isareti ayni stareji ile birbirlerinin pazarlarini kaptirmamak icin ugrasan tavuk sirketleri o zaman daha buyik sikinti
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede olumsuz bilanço beklentisi vardı, gerçekleşti bitti. Bu seviyelerin dip olması gerekir diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün bulunduğum ilde carfourda banvit bütün piliçin kilosunun 5.95 tl olduğunu yazmıştım.
Bugün ise A 101 de başka bir marka piliçin kilosu 7 tl idi.
Yani şirketin ucuz fiyat politikasi tüm hızıyla devam ediyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bim 2 ay kadar önce banvitin ürünlerini satıyordu. Şimdi ise A101-şok-bim er piliçin ürünlerini satıyor. neden helal kesim YTD
Düşerken bir sebep çıkarken başka sebep ama illa bir sebep bulacak yurdum insanı banvitinde helal kesim sertifikası var bunlara fazla takılmayın fiyat yeni dip yaparken rsı yeni dip yapmadı mesela firmanın temeli sağlam satıcıların gücüde zayıfladı bunuda teknik veriler destekliyor yarın bigün aert yukarı yapsa kağıt bu sefer burada herkez yeni senarya yazacak yok şundan yok bundan aslında var olan herkezin bildiğini kendine göre yeniden bilinmezi yorumlar gibi yorumlamaktan öte yeni bir şey değil bu sorun şu ki sabırsızız milletçe sakin olun güveniyorsanız düşük fiyat size fırsattır alıma yok şüpheleriniz varsa zaten burda olmamanız gerek.
Şu anda maliyeti yüksek olanların yapacağı en yanlış hareket maliyet düşürmek olur. Tekrar yazıyorum bu fiyatlardan Banvit almak rasyonel olmaz. 27 tl yi tekrar göreceğinin garantisi yok. belki 2 yıl sonra belki 5 yıl sonra.
Sende banvit var mı elinde tutuyormusun ss regrretos her ne b**** ksa
işte piyasa içinden olduğunu söyleyen bir ..... daha ( .... yereleri istediğiniz kelime ile doldurun ancak ben küfür hariç bir kelime ile doldurulmasını tercih ediyorum) . siz kimsiniz ? kendinizi Banvit Yönetimi mi sanıyor sunuz ? ufkunuz ne kadar çapınız ne kadar ? ne demek 2-5 yıl süreleri ? tavuklar fazla gıd gıd ladı da aklınızı mı yitirdiniz ? yoksa kümesler size sözde bildiğiniz borsanın dinamiklerini mi unutturdu ? anladım zımnen hemde GÜÇLÜ sat ile nokta demek istiyorsunuz da bari ineceği seviyeyi de söyleyin ki ( yine garantisi yok yalanı ile ) biz de satıp kurtulalım ... arkadaşlar borsada ki buna uluslarası borsalar da dahil bir hisse veya metanın fiatını etkileyen onlarca parametre var ... bizden bir örnek , uçağı düşürdük ve turist sayısında hala en parlak döneminde değiliz, bilanço bir öyle bir böyle lakin kar zarar intervali çok fazla amma THY gördüğü tepeyi her gün egale ediyor, hem de yüksek işlem hacmi ile ... böyle bir çırpıda yüzlerce misal yazabilirim lakin nafile ... ez cümle ; sevgili arkadaşlar al-sat ve fiat belirten hele ki kendi alım ve satım noktaları ile lotlarını ve portföy değerlerini açıklayan sanallara sakın inanmayın ...