1,5 yıl önceki seviyesinde. temettü ayrı tabi. belkide borsanın sürekli bir koridor içerisinde hareket ettiği bir sürece giriyoruz. eskiden endeks 90 bin olunca alır 110 binden satardım.
Printable View
1,5 yıl önceki seviyesinde. temettü ayrı tabi. belkide borsanın sürekli bir koridor içerisinde hareket ettiği bir sürece giriyoruz. eskiden endeks 90 bin olunca alır 110 binden satardım.
Yıllar önce navigasyon kullanmaya igo myway 2006 ile başladım... harita güncellemekten imanımız gevredi, hiçbir zaman da o başarsoft haritaları güncel yolları bulamadı.
Daha sonra iphone maps, google maps , yandex navigasyon kullandım. Bunlar gerçek trafik verisini topladıkları için kendilerini hızla geliştirdiler.
Ama ne zaman ki bu hukümet aşırı yüksek fiyatlı otobanlar , koprüleri devreye aldı, O zaman anladık bu navigasyonların gerçek amacını.
Yolda bize maksimum para harcatmaktan başka bir işe yaramiyorlar. Bana 15dakika hızlı yol diye çizdiği yolda 100km fazla yol yapıyorum, 2000lira fazladan otoban ücreti ödüyorum.
Artık o kadar azıttılar ki devletin yaptigi duble yolları, ya da devletin yaptigi otobanlari alternatif rota olarak bile gostermiyorlar.
Neticede ticari ürünler.
Durum böyleyken araç üreticilerinin de bu tezgaha ortak olmamalari mucize olur.
@Siesta Paralı yolları önerme diye seçenek var orda, onu kapatırsan beleş yollardan götürüyor. Ben Gölcük'ten İstanbul'a gitmek isteyince hep Yalova Osmangazi Köprüsünden götürmek istiyordu, ben de ısrarla körfezi dolanıyorum, rota yeniden oluşturuldu diyip yeni rota oluşturuyor nomıssız.
Bir de "Kuzeybatı istikametinde devam edin" tarzı gerzekçe tarifleri bırakmaları lazım, kaçımız kuzeybatı yönünü o anda akıl edebilir?
Dönel kavşağın üçüncü çıkışından çıkın olayını ise bulursam paylaşırım. Aslında çok basitmiş.
Buldum :
https://i.hizliresim.com/kw83i6s.jpg
1 yıl: %29,24,
Yılbaşından bugüne getirisi: %30,46,
6 ay: -%14,08.
Enflasyon, risksiz mevduat getirisi vs eklemek isteyen ekleyebilir.
Hükümet ile Koç un arası düzeliyor. Toaso da rekabet kurumu tekrar konuyu ele aldı. Kalamış yat limanında koç grubu tekrar oyunda. Bizde ekmeğini yeriz belki. Mesela bir hurda araç teşviki gelirse