CEMAS hissesinden uzak durun diye az yazmadım buralarda, neredeyse dayak yiyecektim :)
Printable View
CEMAS hissesinden uzak durun diye az yazmadım buralarda, neredeyse dayak yiyecektim :)
Dayanamadim 2.25 den verip çıktım lanet hisseden kalan arkadaslara allah sabır ve kolaylik versin
Düşüşün devam edeceği belli yine eski fiyatlanmasına döndürmeye çalışıyorlar, yapacaklar da görüntü o yönde
Kanun diyorki pay sahibi konu ile ilgili şirketten bilgi alma hakkına sahiptir.Şirket yatırımcı ilişkilerine Faruk Bostancı ve Nihat İkiz adlı sahışları atamış fakat ne telefonla ne maille ulaşılamıyorlar.Bilgi alma hakkına sahipsem o bilgiyi onların vermesi gerekiyor ama ısrarla ulaşılamıyor.Detaylı bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim tşk.Ytd
1 hafta önce söyledim. Taban bozulduğunda davul zurna çalındı. Bugün o seviyeninde çok altında başlayacak ama bugün şahsi görüşüm hafif prim yapacak kesinlikle ytd tamamen şahsi beklentimdir. Herkes kendi aklıyla oynasın
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne bereketli kağıtmış yükseldiği zaman ortada kimse yok düştüğünde herkes ben demişdim......? yav bırakın bu ayakları şurda bir kaç kişiyiz kağıdı elinde tutan valla cok iyi moral veriyorsunuz ben demişdim demi yaaa... böyle olacağını..... falan filan yangına körükle gelmişler milletin içi yanıyor kimi aptal diyor kimi salak diyor desinler bakalım zararına satmak yok 0,25 olsun toplarım kaç olursa olsun felaket tellalları iş başında
---- haaaaaaa birileride rızaya domalın bakalım diyor o ne demek yahu.... hiç mi utanma arlanma yok
Bugunku hedefimiz %20 - ile 1.60. herkese hayirlu
Bu kadar o..... Cocuklugu yeter surekli asagi basmak.icin bir neden yok bunuancaj suzmeler yapar....