Printable View
Alıntı: Originally Posted by cüneytt Bende aldım biraz.......19,70....19,80 aralığından.... ama 19,70 den sadece 26 tane (Alabildim) verdi. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz. cüneyt ne oldu erken dönmüşsün bereketli olsun.
Sağol hepimize bereketli olur inşallah
Alıntı: Originally Posted by kentuf cüneyt ne oldu erken dönmüşsün bereketli olsun. eyvallah hocam bil mukabele..ben hiç gitmedim ki. sabit stok duruyor...
Alıntı: Originally Posted by cüneytt eyvallah hocam bil mukabele..ben hiç gitmedim ki. sabit stok duruyor... haa iyi çift şarjör kullanıyorsun demekki.:wave:
Alıntı: Originally Posted by kentuf haa iyi çift şarjör kullanıyorsun demekki.:wave: sizin gibi makineli olmasa da idare eder..:ok:
Alıntı: Originally Posted by cüneytt Bende aldım biraz.......19,70....19,80 aralığından.... ama 19,70 den sadece 26 tane (Alabildim) verdi. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz. 19.71-19.82 aralığından da bana geldi. Bekliyoruz tekkeyi, temettü güzel verse iyi olur.
Takviyeye devam, tüpraşın karını buraya aktardım, 20 lira altında Nuh veriyorlar almayıpta napalım 😀
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfed68578c.jpg