GBC 2015, 2016 ve 2018 yıllarında USD bazında negatif getiri elde etmiş. Bu seneyi de yine negatif kapacak gibi gözüküyor.
Forumda niye bu kadar yatırımcısı oldu bilemedim.
Printable View
GBC 2015, 2016 ve 2018 yıllarında USD bazında negatif getiri elde etmiş. Bu seneyi de yine negatif kapacak gibi gözüküyor.
Forumda niye bu kadar yatırımcısı oldu bilemedim.
Yalnızca temmuz başındaki 0,046'dan 0,041'e düşüşle ilgili bir düzeltme yapayım. GSP diğer hisse senedi fonlarından farklı olarak senede iki kez nakit temettü ödemesi yapıyor. Hisse senetlerinin geçmiş fiyatları verilen temettü tutarına göre düzeltilirken GSP'nin geçmiş fiyatlarında düzeltme yapılmıyor. Bu nedenle fiyatı düşmüş gibi görünüyor ama aslında o tutar fon yatırıcımcılarının hesabına aktarılıyor.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani bu seneyi geçtim seneye bile zararı kurtaramayabiliriz böyle giderse, yazık böyle fon mu yönetilir. Ama hata biraz da biz de, forumda kim önerdi, kim yazdı tam hatırlamıyorum ama araştırmadan alım yaptık, bir yerden döner dedik kol kesmedik, bakalım daha ne kadar dayanacağız bu saçma fona.
güzel yazı olmuş. keşke sizin gibi yorumcular artsa bilgiye rakamlara dayanarak araştırarak yazsa. azimut aslında italya merkezli dünyanın başlıca her ülkesinde şubesi bulunan bi yatırım holdingi. türkiye genel başkanı murat salar ise evet görüntü konuşma espiriler süper karizma ama konuşmaların içeriğine odaklanırsan bir hafta söylediği diğerini tutmuyor. herif naci ağbalın görevden alınmasından sonra hükümeti eleştiren hatta bir konuşmasında nerdeyse ağlıycak durumdayken birkaç ay sonra bloomda bir konuşmasında bu başarılı kadrolarımız varken dış mihrakların işi zor türkiye kredi notu vermeye başlarsa onlar düşünsün gibi bişeyler zırvaladı noluyo lan dedim: ) sonraki hafta merkez bankası faiz konusunda en güzel kararı verir büyüklerimiz karşısında boynumuz kıldan ince tadında konuşmasıyla tamam dedim herif devreleri yaktı. bence aslında istikrarsız bi tip.
Dostlar emtia ve petrol düşüyor.
Bu düşüş bir yerde stabilize olduktan sonra TGE'nin üzerine binilir mi?
Dıgıdık dıgıdık gideriz belki...
Papazdan bıktım artık, az biraz heyecan arıyorum...
Dolar indeksi 93 puanı aştı .sizce döviz bazlı eurobond taşıma vakti gelmedi mi?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi