Haa temelde bir ortak yon var sandim hocam. Grafikse bakarız aksam elbet. Saygilar
Printable View
Sayin yönetim sevgili arkadaslar ben mobil uygulama kullaniyorum. Topic'e her girisimde eski bir tarihte açılıyor, mecburen kaldigim yeri bulmaya calisiyorum. Yardimci olur musunuz
1,2 de hdfgs listeye takıldığında aldım sattığım fiyatı tam hatırlamıyorum ben sattıktan sonrada oldukça yükseldi. 3 kere bölündü üzerinde biri bedelli olmak üzere. sermaye artışı vs.
benim yazdığım fiyat bölünmeden önceki 1,2 :oleyo:
twitter üstadn biri çıktı dedi kar çok iyi geldi. hisse bedafa diye :oleyo:
orası tarihi zirvesinde şuan :he: hisse hakkında yazdığı gün hissenin tarihi zirvesi olarak kaldı resmen ajfskj
o nedenle temel bana göre aldatıcı olabiliyor. tabi zamanlama önemli. zaten ralli yapmış bir borsa ve hissede grafik ucuz değilse temelinde tekniğinde pek bir anlamı yok.
oğul Bush görevi bitmiş gitmiş, Obama görevi bitmiş gitmiş, Trump görevi bitmiş gitmiş şimdi de Biden görevde koskoca amerika o kadar lider değiştirmiş Allah reisi başımızdan eksik etmesin bu kadar dış güce rağmen hayra alamet olmayan ilişkilere rağmen
THY TCELL artıda..TUPRS daki adam mal çekiyo tahtadan..
EREGL birisi öksürse yüzde 5+ yapacak modda..
Bi bankalar leş gibi yapıştılar dibe yine..
Yurtdışı 2 gün çok ciddi toparladı dipten ..
Bilemiyorum çok fena fişekleyecez sanki..Nerede o eski düşüşler manda boku gibi yapıştırırlardı ..
Hele küçük kağıtlar boncuk gibi yüzde 14 15 20 eksilerde...
Şimdi bakıyorum en çok düşenler listesine taban olan kağıt yok yahu..
vadeli buradan 1500e gelirse bendeki long olacak.